Minikkuzuma Lindam sakın yapma bende aynısını yaptım kanamam oldu doğuracak. Sandım malum son zamanlarda bi enerji geliyor sakın az kalsın bebeğimin kalbi duruyordu akışına Bırak o zaten içerde kalamayacak mutlaka doğuracak ve son haftanı güzel değerlendir doğasına Bırak derlerya aynen öyle
Ekintosum Benim de 40 hafta bugün doldu. 1 cm açıklık var sadece ocağa kaldı sanırım. sıcak duş da kakasını yapabilir dediler. 🧐Bencede çok zorlamamak gerek onlar gelceği zamanı bilir
Minigininannesi Lindam çok afedersiniz bunu doktorum anlatmıştı. Ilişki önerdi çünkü spermdeki bir madde suni sancınin içinde olan bir maddeyle ayniymis ve suni sancı gibi doğumu baslatirmis Bunun dışında küvet varsa doldurup yatabilirsiniz sakat yapabilirsiniz birde hurma yiyin cokca
Lindam Minigininannesi gebelik şekerim yüzünden hurmayı çok yemeye korkuyorum ama deniycem diğerlerini
Naz08 Lindam Birçok şey önerilmiş zaten deneyin, benim tavsiyem de göğüs uçranızı uyarın veya eşiniz yardımcı olsun bu konuda Oldukça etkili.
Minikkuzuma Lindam ağır hareketler. Ben profesyonel sporcu olmama rağmen sorun yaşadım doğasına Burak artı bide hastanede yaptım yinede açılmam olmadı sen sadece dinlen tadını çoksa gerisi Allah’a kalmış
Yenidilek Lindam canım doktorundan membran sıyırma işlemini talep edebilirsin. Açılmam, sancım, rahim ağzı yumuşamam yoktu bebek kanala inmemişti 40+6 da membran sıyırma yöntemiyle doğum yaptım.
Yenidilek Lindam ayrıca hurma yedim ahududu yaprağı çayı içtim squad merdiven inip çıkmak yürüyüş herşey yaptım olmayınca olmuyor. Doktorum normal doğumu çok istediğim için bu şekilde doğumumu başlattı.
Yoskalesa Lindam ben de aynı durumdayım. 40+2 bitiyor hala hiç bir belirti yok. Biraz küvette sıcak su da oturmayı deneyeceğim. Yürüyüş yapıyorum,merdiven inip çıkıyorum ama ekstra bir faydasını görmedim, hala belirtti yok. Ne yapacağız bilemiyorum ☺️
Yenidilek Yoskalesa canım vallahi 2 kere hamama gittim. Göbek taşının üzerinde oturdum 1 saat. Olmayınca olmuyor işte bebeğin suyu bitebilir kaka yapabilir vs