gulsum1214 benim biraz erken başladı galiba :( 19+3 teyim. Magnezyum da içiyorum. Doktorun önerdiği ilaç nedir magnezyum gibi bir şey mi canım?

36 haftaligim. 32 den beri o ağrıyı cekiyorum. Hele ki yürümüşsem is yapmissam. Geceler resmen agri sızı icnde geciyor. Belden asagima vajina kısmına sanki sopayla vurmuslar gibi ağrıyor dönerken kalkarken otururken

RenginBuse bende o çatı ağrısı çok erken başladı en ufak bi iş yapıp ayakta kaldığımda o gece sağıma soluma dönerken bile işkence çeliyorum 30 haftalığım gittikçe artıyor aynı zamanda kuyruk sokumumda ağrıyor aile hekimimde kadın doğum doktorumda kemiklerin açıldığını normal olduğunu söylüyor vücüt kendini doğuma hazırlıyormuş

Sadece bende var zannediyordum 29 haftalığız çok felaket bir ağrı bendede var kalkıp yatarken çok zorlaniyorum o bölgede bacaklarımda yırtılma var o yüzden diyodum ama değil galiba normalmi peki doktora soran varmı kızlar neden ??

Buss14 ne zaman başladı 29 haftalığız bizdede bir aydır var bu durum sırt üzeri yatamıyorum belimle kalça kemiğimin ortasında yatınca kalkamıyorum destek almadan sizdemi öylesiniz

Kızlar bu ağrıyı ben 10. Haftadan beri çekiyorum hem kemik ağrısı hemde sağ tarafa kramp gibi birşey de giriyor hem çok erken başladı hemde devam ediyor beni bu ikinci hamilelik çok zorladı ilk bebeğimde küçük oturup kalkarken bile o kadar zorlanıyorum ki ben kiloya bağladım bunu ama kiloluyum ondan mi oldu acaba diyorum çünkü ilk hamileliğimde son zamanlarda ağrımış tı sizde kilolu musunuz acaba 😂

RenginBuse sormaaa ben o agrilari 15 haftalikdan beri cekiyorum, 3. Hamilelik oldugu icin busefer cok erken basladi. 24 haftalik olduk gece yatakda dönmesi cile😂😂

Gupse bence kiloyla alakası yok benimde o haftalarda başladı 33 haftalık olcaz magnezyum kulanmama rağmen hiç azalmadi aksine arttı özellikle uzanırken yatakta dönerken fln çok oluyor.

s_koc 22+4 olduk aynı sorun yatarken sağa sola dönerken var bende de ve yorulunca bende başlık açtım bugün bana da kimse yazmadı 😂🤦🏻‍♀️ Neyse ki sorun baya yaygınmış doktora sorduğumda yorulmaması dikkat et dedi sadece aklımda kalmıştı 😏

RenginBuse bende magnezyum içiyorum hergünde maden suyu içerim.benim de kemik ağrım oluyor vajinada.yatakta dönerken özellikle çok hissediyorum.genellikle hareketliyimdir çok yorulduğumdada hissediyorum.birisi sopayla vurmuş gibi sanki.herkese çok geçmiş olsun.31.haftamdayım.22 kg aldım😒

Cumaserife bende 30 haftalığım 18 19 larda başladı bendede sırt üstü bebeğe zararlı diye yatmamaya çalışıyorum ama gece dönerken ayağa kalkarken kemiklerim çok ağrıyor benimde

RenginBuse çok normal hatta son haftalarda artık kalça kemiğiniz de ağrıyacak. Aşağı baskı yapıyor çünkü bebekler. Gece uykusuzluğa ufaktan hazırlıyor sizi bu ağırlar. Biz alıştık nerdeyse 😅

26+4’üz bende yaklaşık bir aydır var bir hafta önce doktoruma sordum o bölgedeki eklemler genişliyor vücudun kendini doğuma hazırlıyo ilerleyen haftalarda bu ağrı muhtemelen artacak,magnezyum kullan az da olsa faydasını görürsün,hamilelerde bazılarında erken bazılarında son aylarda bu ağrı gelişiyor gayet normal demişti👍🏻

RenginBuse 26.haftamdan beri bu durumu yasiyorum suan 36+4 deym😩😩😩

Bende aynı durumdayım 31. Haftamdayım ne yolda bile yürütmüyor bugün doktora gidiyorum dr um çok tatlı biri bana yardımcı olacaktır size de yazarım kızlar

Bende 36 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır var bazen çok şiddetleniyor ama ne ilaç başka birşey plates rahatlatıyor pelvik hareketleri çalışmanıızı öneririm çok iyi geliyor ağrı kesiliyor hemde normal doğum için çatınızı açmış oluyorsunuz plates topunuz var ise çok daha rahatlatıcı oluyor