bilaloguzunannesi Pinarb38_ bende 16+5 bende hissediyorum özellikle portakal yediğim zaman hissediyorum çok sevdi oğlum 😂😂😂
Esraminnak Filiz_Gulsah7 benimde ikiz başlangıcıydı ama oluşmadı biri. Allahım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Elifimde _9297_ Ben öğle uykusunu sevmiyorum iste gece uykusu doyuruyor uyumak icin geceyo beklicem 😥
Pinarb38_ bdlry yok kuzum gözle görülmüyor henüz malum daha küçücük ama elimi karnıma koyduğunda hafif Bi baskı hissediyorum elime doğru ittiriyor
bdlry Pinarb38_ darısı başıma inşallah çok merak ediyorum ben böyle kıpırtı gibi sanki hissediyorum elimle ama muhtemelen onlar gaz gibi yani daha erken sanki hissedemiyorumdur 😅
Pinarb38_ bdlry ya nasıl anlatsam yani zaten o tekmelediği anda acaba mı sorusu gelmiyor akla direk bebek hareketi olduğunu anlıyorsun
Junemother Bizde 15+3 üz kızımla inşallah değişmezse :) bu kızlar tembel herhalde bende de hiç his yok bazen acaba iyi mi yaşıyor mu diyorum hala hissedemeyince :)
Yaseminalsan Elifimde o oluyo ya eskiden sabaha karar uyanmazdım. Şimdi sürekli tuvalete gitmekten mi bilmiyorum ama uyanık kalıyorum gece belli süreliğine 💤
Elifimde Yaseminalsan gebelikte bu durumlar baya çokmuş bunu gordum ben tekim zannediyordum üzülüyordum bende sorun diye heralde horminlarla alakali bi durum bu anlayamadim uykuya kalsam 10 saat uyurum ama uykum yok sorun orda bende hic hissetmedim daha cinsiyeti belli de değil ama kiz sanki ya 13+5 😍
Junemother Mzyn-28 Aynıymış bizim günlerimiz :) doktorunuz kesin kız mı dedi bana benziyor dedi erkek organı göremiyorum dedi ama burda çok değişen görünce insan korkmuyor değil :))
Mzyn-28 Junemother kesin kız dedi büyük konuştu biz ultrason resimlerin sen falan erkek zannettik ama kız çıktı eşim kız çok istiyordu 🥰🥰
N22 Merhaba kizlar,bendede 17+4 ancak daha hissetmiyorum kizimi ((Mide bulantisi bende hic gecmiyo kizlar bu normalmi?diyolar ilk tekmeden sonra gecicek diye ama bilmiyorum(
Pinarb38_ N22 canım gözünü korkutmak gibi olmasın da bulantı tekmeden sonra geçmiyor ahh ne çektim ilk gebeliğimde 26 ıncı haftaya kadar bulantım olmuştu bu sefer yok ama çok şükür 13 üncü haftada bitti