Esraminnak Kızlar merhaba nasılsınız. Nasıl gidiyor. Bebeğinizi hissettiniz mi hiç. Benim kızım tembel galiba annanesi ole dio 😁🤭
Tly_snc Esraminnak ben henüz cinsiyeti öğrenemedim 16 haftalığız hamilelikte tek sıkıntım diş ağrısı haricinde iyi güzel 😊
Pinarb38_ Esraminnak 16+6 olduk bugün dün ve bugün bariz Bi şekilde itiyor karnımı hissetmemek imkansız 🥰
Ecrinbzkrt Esraminnak 14/1haftalıgız hıssetmek ıcın zaman hızlı gecsın ıstıyorum 2hafta sonra cınsıyetı öğrenıcem☺️
Pinarb38_ Damla123- ilk gebelikte hissedilmiyor cidden benim ikinci gebeliğim ne hissedeceğimi bildiğim için son iki gündür hissediyorum 16+6yız
sweethome1000 15+2 yiz günaydın kızlar...kızım olcak inşallahhh 😍😍 baş ağrısı ve tuvalete sık gitme dışnda şikayetm yok 🤗
bdlry Pinarb38_ ay nasıl hissetiniz? Gözle görülüyor mu? Ben bazen elimi koyup hissetmek istiyorum ama kendimce bi kıpırtılar var gibi ya da öyle hissetmek istediğimden bilemiyorum 😬 15+1 iz ama daha 😅
bilaloguzunannesi Pinarb38_ bende 16+5 bende hissediyorum özellikle portakal yediğim zaman hissediyorum çok sevdi oğlum 😂😂😂
Elifimde 13+5 halsizlik ve uykusuzluk dışında sorun yok ara ara gece gündüz uyuyorum ara ara hiic uyumuyorum var mi buu sorunu yaşayan ? Dengesiz hormonlar 😂
_9297_ Elifimde bende aynıyım canım valla gün içerisinde uyanmak ôgleden sonrayı buluyo hiç memnun değilim bu durumdan 😔
Yaseminalsan Elifimde o oluyo ya eskiden sabaha karar uyanmazdım. Şimdi sürekli tuvalete gitmekten mi bilmiyorum ama uyanık kalıyorum gece belli süreliğine 💤
Cigdemre Esraminnak Esraminnak sanırım benim kızım da tembel 16+4 olduk daha tık yok 4 buçuk yaşında oğlum var o böyle değildi ama kız çocukları biraz geç hareket eder derler
Kardelenyigit İlk 15 haftalıkken hissettim 17 hafta içindeyim toplam 3-4 defa göbek delipi altında içten kaşıntı tatlı bir his olarak hissettim ☺️15+6yken kızımın olacağını öğrendimm bebeğim çok hareketli maşallah 🧿🥰
Elifimde _9297_ Ben öğle uykusunu sevmiyorum iste gece uykusu doyuruyor uyumak icin geceyo beklicem 😥
Esraminnak Filiz_Gulsah7 benimde ikiz başlangıcıydı ama oluşmadı biri. Allahım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Pinarb38_ bdlry yok kuzum gözle görülmüyor henüz malum daha küçücük ama elimi karnıma koyduğunda hafif Bi baskı hissediyorum elime doğru ittiriyor