Elifimde Yaseminalsan gebelikte bu durumlar baya çokmuş bunu gordum ben tekim zannediyordum üzülüyordum bende sorun diye heralde horminlarla alakali bi durum bu anlayamadim uykuya kalsam 10 saat uyurum ama uykum yok sorun orda bende hic hissetmedim daha cinsiyeti belli de değil ama kiz sanki ya 13+5 😍
Pinarb38_ bdlry ya nasıl anlatsam yani zaten o tekmelediği anda acaba mı sorusu gelmiyor akla direk bebek hareketi olduğunu anlıyorsun
Pinarb38_ N22 canım gözünü korkutmak gibi olmasın da bulantı tekmeden sonra geçmiyor ahh ne çektim ilk gebeliğimde 26 ıncı haftaya kadar bulantım olmuştu bu sefer yok ama çok şükür 13 üncü haftada bitti
rgurbuz Pinarb38_ valla 11+5 de yüzde elli kız dedi 😂 13 de erkeğe benziyor ama dönebilir dedi 14 de yüzde 90 erkek dedi 15 de yüzde yüz erkek dedi ama insan korkuyor yine de değişir mi diye 😂
Dmrozlm 17+4 günlüğüz iki oğlum var onları erken hissetmiştim ama kızıma hamileyim arada bıt bıt diye hissediyorum
Mzyn-28 Junemother kesin kız dedi büyük konuştu biz ultrason resimlerin sen falan erkek zannettik ama kız çıktı eşim kız çok istiyordu 🥰🥰
Junemother Mzyn-28 Ne güzel allah gönlüne göre vermiş 😊 bizde öyle sağlıklı olsun ama kız olsun çok istiyoruz da benziyor deyince sevindim ama bende çok emin olamadım ondan sormak istedim 😍 teşekkür ederim
gguler Bende 17.hf doğru gidiyorum. Ikinci gebelik kızlar bazen hissediyorum gibi bazen de ses yok . Geçen gün gittik kontrole %99 kız dedi ama ayrıntılı da inşallah netleşecek . Istanbul beylikduzundeyim ayrıntılı için yer arastiriyorum
Mzyn-28 Junemother hangi hastaneye gidiyorsun canım inşallah rabbim hayırlı olanı nasip eder size de :)
rgurbuz Pinarb38_ işte😂 doktor değiştik diğer doktor dedi erkek bakalım yarın kontrole gideceğim 17 haftalığız şimdi korkuyorum değişmesinden 😂