ruyaduymus bak endiseni anlarım ama madem gebelik tecrübem var 8-9 haftalık bir fetüsün daha bebek olmadığını baş kalp ve kutruktan ibaret olduğunu da bilmen lazım ki daha kafası bile oluşmadı.
Seni ben tatmin edemem madem ki çok evhamlisin hareket yok hissettiğim halde git doktorun aydınlatsın.

ruyaduymus canm şimdi 6. Doğum desen bile linç yersin burda hiç uğraşma istersem kimse inanmaz çok endişelendiysen doktora görün

ruyaduymus tamam insandan insana değişir ama tecrüben olmasına rağmen nasıl bunu hala savunuyorsun anlamıyorum ben çocuğun kesesi bile daha yeni doldu sonuç olarak

Svgmomm

Zeyk peki bu kadar zekice konusuyorsun, uygulamadan da bahsediliyor , uygulamada suan oldugum haftada neden kuyruk artık kayboldu elleri ayakları olusmus? bası herseyi var ?

ruyaduymus vala bende ayni haftadayim ama hic bisey hissetmiyorum bebegimde gayet saglikli.bu haftalarda hisettmen imkansizzz

ruyaduymus düşük yapmış olsan bile belli eder 2 ci gebelikte olsa hadi hadi 15 haftalık hissedersin yinede psikolojik olarak bnce bu sekılde hissediyorsun

ruyaduymus canım benim bebegin şuan senin ta kalçanın oralarda karnının önünde bile değil fasulye kadar bisey zaten sen hissettiğini sanmışsın çünkü bu mümkün degil

ruyaduymus e tamam daha dur bu bebeğinin bacağı kolu refleksleri oluşsun daha iskelet sistemi oluşmadı. Zekice konuşmuyorum aslında bunu tıp sylüyor ben degil
        Ne acayip bir insansin. Aynen çok evham yap valla hareket etmiyor diye git acilden 8-9 haftalık bebeğim hareket etmiyor bir kaç gündür hissediyorum de bari

Zeyk haklsın 8 haftada daha çekirdek tanesi kadar onu insan nasıl hissetsin içerde kımıldamıyo ki ağırlığı yok bişeyi yok belki 1 gr anca 😊

Kaderylmz canım iste herkesde belli etmiyor , teyzem 40 yasında 4 . ye hamileydi ve 3aylıktı bebeği ...hic bir belirtisi yoktu bir ay boyunca karnında ölü durmus haberi bile yoktu

ruyaduymus

İnsan bi kere kaybedince,sonrasında çok evhamlı olabiliyor seni çok iyi anlıyorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirmeyi nasip etsin inşAllah 🙏🏻
            Yazılanlara gerilmişsin ama,tıbben mümkün değil. 8-9 haftalıkken 2cm falan oluyor bebek,onun hareketlerini ultrasonda bile saptayamıyorlar bu haftalarda. Ama kasıkta ağrı,gaz vs oluyor. Rahimin genişliyor bi kere,bunlar sana bebek hareketiymiş gibi gelebilir. Ama inan canım benim bu mümkün değil. Sen hamile olduğunu,onun iyi olup olmadığını bi anne olarak evet hissedebilirsin,buna lafım yok. Ama hareketlerini hissetmen mümmmkün değil

ruyaduymus canm ben sana asla kötü bişey demedim sakin ol mesajlarımı tekrar okuyabilirsn ama biraz imkansız bir durum gibi görünüyo ve kimse inanmaz dedim kibar bir şekilde ben türk değilim bu arada. Allahım kucagına almayı nasip etsin iyi günler

Zeyk ben tekme yada tam bir hareket hissettiğimi idda etmedim öyle bir sey olamazda ama ama bebeğin bulunduğu o kese oynıyor! bunu internette yazın okuyun...bebeğin icinde bulunduğu o kese canlı ve bir yandan diğer yana hareket edebilir , ben bundan bahsediyorum yoksa kiraz büyüklüğünde ki bebeği hissetmekten değil

• Zeyk bunu yanıtladı.

Zeyk zekice konuştuğunu söylemekle haklı çünkü söylediklerin doğru 😊 ama ısrar ediyo anlamamak için üzgünüm ama bu postun altı baya bi eleştiri yağmuruna tutulacak Nerde yazıyo bebeğin 8 haftalıkken bi taraflarının oluştuğu

Kaderylmz gayet ciddiyim ve olan bir seyi söyliyorum , teyzem zehirlenebilirdi ama zehirlenmemis bile hic bir seyi yoktu ve hic bir belirtisi yoktu , bunu sadece kontrole gittiğinde görmüsler , ben böyle onlarca bu durumu yasamıs kadın tanıyorum

ruyaduymus evet pes canım 😊 kımıldayabilir diyen olmuş mu bak bakalım sen inatlaştığın için herkes böyle konuşuyo imkansız diyoruz doktorda aynı şeyi söylüycek sana soruyo mu hiç kontrollerde hareketleriniz nasıl falan diye sormazz çünkü erkeennn bende büyük harflerle hissetmiyorum yazısını görünce ciddi bişey var sandım millet 30larda hissedemiyo evham yapıyo tuhaf olmayın bu kadar komik oluyo doktora git madem