ShrBkr Zeynepelizz benimkide dönmedi canım 24. Haftadan beri böyle her gittiğimde bı umut ama zaten hissediyorum kafası yukarda yani, hayırlısı bakalım sağlıklı dogsunlarda nabalim🙏
Zeynepelizz ShrBkr aynen bende hissediyorum sag gogsumun altinda duruyor kafasi cok skistiriyor zaten :) hayirlisi olsun hakkimizda sali rdvm var bakalim doner insallah🙏
ShrBkr Ozlemalay47 bizimde cantamiz hazır beşik oda falan, kapı süsü takı yastığı tamam , hastane ikramliklarini halletmeye çalışıyorum, zaman var aslında ama yetisemicekmisim gibi sanki🤣 evim yılbaşından sonra temizlenicek tüller halılar
Ozlemalay47 ShrBkr sabırsız anneler olarak benim de hepsi hayır ikramlıklara kadar kapı süsü hastane süslemeleri ev temizliğim de bitti bakalım bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım benim 🥰🙏
Ozeeer ShrBkr Aynen hazırlıklar bitti bekliyoruz senin ne durumda nefes almakta bile zorlaniyorum sen nasilsin
ShrBkr Ozeeer aynen canim benim de öyle sırt üstü bırak yatmayı oturamiyorum bile , Nst yatarak baglanmak işkence nefesim kesiliyor, bebeğimde ters dönmedi başı baskı yapıyor midem ile kalbime, az kaldı biraz daha sabır kavusucaz inşallah 🙏
ShrBkr Tuuce7 benimde başlarda öyleydi ama bu aralar görmüyordum ta ki dün gece rüyamda çatı muayenesi oluyordum 🤣🤣
Alya123 Asellinannesi 🤦🏻♀️ İş gereği falan mı ayrısınız ☹️ Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten 😒
Asellinannesi Alya123 aminnn😞😞 ankarada yasıyoruz normalde dogum için ben istanbula esımın aılesının yanına geldımm ve cok özlüyorum onu cok zor oluyo benım için
Alya123 Asellinannesi yaaa😒 gerçekten insan hamilelik psikolojisiyle eşini çok arıyor 😣 bende sürekli yanımda olsun bana destek çıksın istiyorum 😒 ama şükür ki yanımda ❤️ Siz de kendinizi bebişi üzmeyin eninde sonunda yine evinize döneceksiniz nasıl olsa ☺️ Sabır diliyorum 🤲🏻
Asellinannesi Alya123 evettt ya cokk farklı duygular içerisindeyımmm yaaa doğmuycak benek daha gelmıyo esıme kavusamıycam dye 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Kuruntularda kuruntular cok özlüyorumm dgum yapmadanda gelemıycekkk daha ne kadar sabredebılcdm bilmiyorummm yaaa çok ama çok özlüyorumm😓😓😓😓