Dmt91 38+3oldum 🙈son 10gun .normal doğum olduğu için bekliyorum iki prensten sonra gelen prensesim inshllh ♥️
Dmt91 38+3oldum 🙈son 10gun .normal doğum olduğu için bekliyorum iki prensten sonra gelen prensesim inshllh ♥️
ShrBkr Ozeeer aynen canim benim de öyle sırt üstü bırak yatmayı oturamiyorum bile , Nst yatarak baglanmak işkence nefesim kesiliyor, bebeğimde ters dönmedi başı baskı yapıyor midem ile kalbime, az kaldı biraz daha sabır kavusucaz inşallah 🙏
Ozeeer ShrBkr ters mi o zaman sezeryan mi olacaksın bizimki en son doğum pozisyonu almış dedi doktor inşallah tekrar dönmedi
ShrBkr Tuuce7 benimde başlarda öyleydi ama bu aralar görmüyordum ta ki dün gece rüyamda çatı muayenesi oluyordum 🤣🤣
Tuuce7 ShrBkr 😂😂 bende de oldu o rüyamda çatı muayenesi oldum. Randevum 2 ocakta onun için de heyecanlıyım:(
ShrBkr Ozeeer doktorumla henüz doğumu konuşmadık dönmesini bekliyoruz ama dönmezse normal doğum yapamazsın demişti sadece, daha zaman var biraz diye doktorumda öyle hemen gün falan verip sezaryan yapalım demedi, zaten çok normal doğum yanlısı bir doktor
Minikfasulyeninannesi Bizimde son 22 🐥 ama ben daha erken olacak gibi hissediyorum belki de sabırsızlığımdan 🙈😅
ShrBkr Minikfasulyeninannesi hiç belli olmaz içine doğmuştur belki ama yılbaşını atlatsin da öyle gelsinler🤗
Ozeeer ShrBkr hmm ne güzel iyi bari çoğu doktor hemen sezeryan diyor senin doktor iyiymiş devlete mi gidiyorsun