Glpri ShrBkr son 23 gün çatı muanesi olmadım daha pazartesi nasipse bakıcak doktor . (Cati muanesinden ayrıca korkuyorum) . 3 4 ocak gibi gelicek diye hissediyorum
Zuzum_20 Glpri doktorunuz dedimi yapacagını benim de son 24 2 ocakda gidecegim acaba yaparmı diye merak ediyorum henüz nst ye girmedim
ShrBkr Glpri benimde geçen gün rüyama girdi çatı muayenesi oluyordum nasıl vermişse bizi burda, Hayirlisiyla gelsin canım 🙏
Zuzum_20 ShrBkr benim de ilk gebeliğim korku yalancı sancılar basladıkca gerçekleri nasıl acaba diyerek olustu ama çok değil asıl korku bebegime iyi bir anne olamazsam diye 23 yasındayım tecrubesiZim 🤗
ShrBkr Zuzum_20 canım bende 27 yaşındayım ama inan yaşla alakası yok bende düşünüyorum acaba yapabilir miyim diye eşim hep motive ediyor beni, başa gelince mecbur yapicaz
Premsesinannessi20 ShrBkr bizimde son 30 🎀 prensesim çok erkenci davranıyor inşallah zamanını bekler🥰🙏
Zeynepelizz Benimde son 29 🥳 fakat bebegim daha donmedi ters pozisyonda bakalim neler olacak doktor donmezse 39. Haftada sezeryan olur dedi..
ShrBkr Zeynepelizz benimkide dönmedi canım 24. Haftadan beri böyle her gittiğimde bı umut ama zaten hissediyorum kafası yukarda yani, hayırlısı bakalım sağlıklı dogsunlarda nabalim🙏
Ozlemalay47 ShrBkr benide bi stres heyecan aldı acaba nasıl olucak diye düşünüyorum temizliğim bitirdim çantamız hazır bekliyoruz 🤭🙏🙈
ShrBkr Ozlemalay47 bizimde cantamiz hazır beşik oda falan, kapı süsü takı yastığı tamam , hastane ikramliklarini halletmeye çalışıyorum, zaman var aslında ama yetisemicekmisim gibi sanki🤣 evim yılbaşından sonra temizlenicek tüller halılar
Mihri23 Benmde son 29 hanımlar heyecan sevinç korku her şey bir arada 🙊 gününde mi gelir önce mi gelir merak konusu 🤷🏻♀️😅
Nur3955 Son 23 gün bel ve kalça ağrısı ile beklemedeyim 2ci olacak normal inşallah 20 Ocak dedi Dr bacaklarımda zorlanma var ağrı giriyor sürekli