Cnmltm Kızlar ben normalde 6+5 olmam gerek ama ultrasonda 5 haftalık görünüyo kesede boş dedi böyle bişeyle karşılastınız mı hiç
Damla3234 5 görünmesi geç döllenme olabiliyor ama kesenin boş olması bildiğim kadarıyla boş gebelik oluyor acaba erken diye olabilir
Anne--cik Evet canm 7 haftada kesede kesin gözüküyor ben 5 haftalıkken yoktu 7 + 3 gidip kalp atışlarını aldım Rabbim sağlıkla kucagina almanı nasip etsin
Busemsii Damla3234 aynıymışız ama benyumurtlama tarihini biliyom 8 aralıkta yumurtlamam pazartesiye kadar kese görünürmü ya 😔
Damla3234 Cnmltm canım hiç bilmiyorum doktorunla görüş ne desem yanlış bilgi veririm doktorun kesin knştu mu veya tekrar gel demedi mi
SedanurKPN Bende 5+4 ken gittim karından keseyi çok zor gördü emin olmak için alttan baktı öyle gördü ama sadece kese gözüktü bebek değil
Gizgiz Merhaba kızlar bende 4+4 deyim. Aynı benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor çarşamba günü dr a gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi görür 😔
Damla3234 Benimde 7 Kasım takip ediyorum ama öyle hesaplanmıyor canım inş götürürsün bende Pazartesi gidicem görsem rahatlıcam
Busemsii Ya inşallah hepimiz görüz rahatlarız burdan haberleşelim canlarr❤️🙏bir birimize dua edelim sağlıklı gebelikler olsun 🙏🙏