Busra221 Bende 5 hafta 5 günlüğüm gittiğimde keseyi gördü ama bebek gözükmedi 15 gün sonra gel dedi bende kalp atışını dinlemek icin sabırsızlanıyorum inşallah hepimiz sağ sağlim bebeklerimize kavuşuruz Amin.
Gizgiz Busra221 bugün bende doktora gittim regl tarihime göre 5 haftalık tı ama betam biraz düşüktü doktor keseyi gördü bebek yoktu geç yumurtlama olduğunu bebeğin 4 haftalık olduğunu söyledi. Seninde öyle olabilir canım
Busra221 Gizgiz evet benımde son adet tarihime göre 7 dedi sonra hayır 5 haftalık dedi geç döllenme dedi
Busemsii Canım bende bu gün drgittim 5+5 ama kalp atışı yoktu kese vardı haftaya yine gel dedi kesenin etrafında kan birikintisi varmış birde kese aşağıdaymış dua edin inne ve progestan verdi çok tedirgin oldum 😞
Gizgiz Busemsii dualarımız seninle canım benim Allahın izniyle hiç bişey olmaz arkadaşım 3 ay kullandı kanaması oldu çok şükür şimdi 20 haftalık bol bol dinlen. İniaşlah 2 hafta sonra bebişlerimizin kalp sesini duyarız 🙏🙏
Busemsii Damla3234 canım kaç mm di kesen benimki 6 mm di pazartesi günü işte beklemedeyim haftaya pazarteside gitmem gerek kese büyüdümü kan birikintisi azalmışmı çok sevindim kuzum ❤️