Aslima Kızlar uygulamada hala 1. Trimester yaziyor sizinki ne zaman 2. Trimester oldu kaç haftalikta. 91. Gün yaziyor
Aslima Zehramomm iyi bari sevindim. Aslında çok acıkıyorum ama yemiyorum ama şuan çok açım ve menemen yaptım yiyorum ayıptır söylemesi. Napiyim 🙈
Zehramomm Aslima afiyet olsun canım artık sık sık yemeye başlarsınız o haftalarda az az sık sık yerdim ben 😊
sengul475 Reyhannn_ 29.haftadayım 10 kg aldım zor kilo veren biriyim doğumdan sonra verebilirim inşallah😀
Gencay54 Dpktorlar 5.aya kadar kıko alınmamasının daha iyi oldugunu söyluyo zaten benimki öyle dedi en azından .son 3ay bebek büyük kilo alırmış ondan öncekiler hep bizim gereksiz kılo almalarımız demekki zaten daha bi avuc içi kadar👼🏼🤰🏼🤰🏼
Aslima Zehramomm 🙈 çok kilo almayım diyorum ama canımda istiyor acıkıyorum artık bende az az sık sık yiyim bari
Muge0609 Reyhannn_ Valla Ben Evlenmeden Önce Diyet Yaptım Ve Düğüne Kadar 8 kilo Vermiştim Düğünden Hemen Sonra Hamile Kaldım Ve Vücudum Tabikide Bu Düzene Alışamadı 10 Haftalığım Şimdiden 3 Kilo Aldım 🙈Doktorum Bu Hızla gidersen dahada Alırsın dedi ama Ben kusmamak İçin Yemek yiyorum Sürekli