Aslima Zehramomm 🙈 çok kilo almayım diyorum ama canımda istiyor acıkıyorum artık bende az az sık sık yiyim bari
Hazalce Reyhannn_ şöyle Baktımda en fazla ben almışım 20. Haftada 12 kg almıştım şimdi diyetteyim çok alıyorum fazlada yemiyordum bakalım bu ay kilo nasıl gelicek
Reyhannn_ Hazalce ay canım vallahi neden böyle oluyor acaba benim bir de vücud yapım zayıftır yani öyle kilolu biri de değilimdir. Ama işte😅 alıyoruz kiloları
Reyhannn_ Hazalce canım bir de nasıl bir diyet listem var? Bizimle paylaşır mısın. Bir de şey doktor tavsiyesi mi bu diyet, bir diyetisyen yardımımı alıyorsun?
Hazalce Reyhannn_ sorma kilo zararlı ama bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo verilir şimdiden dikkat etmem lazım sonrasını düşünemiyorum
Elisaalya Reyhannn_ 26.haftadayim 2 kg aldim. İlk kizimdada toplamda 7 kg almistim. Bunyesel bisey sanirim. Normalde biraz kiloluyum ama hamilelikte ilginctirki almiyorum🤭🤭
Mervemm 20+2 5 kilo almisim ama soyle birşey var ben normal tartılarda 8 kg görünüyor hastanede büyük bir tarti var 5 kg aldığım görünüyor. Hemsire sordum bu doğru dedi onlar yanlış
Meralll59 Reyhannn_ 31.haftamdayım 22 kg almışım önceden Dr umla kavga ediyoduk o da alıştı bu duruma 😂
NurcanVolkan Reyhannn_ ben 13 haftalıkken kontrole gitmiştim 5 kilo almıştım doktor 3 ayda 5 kilo fazla dedi sonra bana dikkatlı bakınca daha önceden çok mu zayıftınız hiç kiloda belli olmuyor dedi evet önceden zayıftım ve kiloda alamıyordum hamilelikte birden çostum 😂😂 şimdi 17 haftalık oldum Ocak 3 de kontrol var bakalım almısmıyım kilo merak ediyorum
Reyhannn_ NurcanVolkan ay vallahi canım sorma ya benim de öyle aldım ama belli olmuyor 10 kilo 20 haftalığım yani epey fazla 😅 bir arkadaş şey demiş zayıflar çok alıyor ama doğumdan sonra hemen atıyor kiloyu diye inşaallah öyle olur.
duygu34 Yeni doğum yaptım, zayıftım +20 kg ile doğuma girdim. Bugün 5. Günüm 12si gitmiş kızlar. Hiç takılmayın. Bir de çevremden gördüğüm şu ki zayıflar daha çok alıyor, ama daha hızlı veriyor. bünye alıştığı düzene dönmek istiyor 👍🏻