Sema12 LeylaNaileDemir AMIIINNNN cnmm ya INSALLAAAHHHH hayrlisiyla Allahm saglikli dogmlar nasip etsn hepimize 😍🤲🤲
Serpilsaltikalp 01adaa 37+3 üm. 2 gün önceydi kontrolüm. 2.800 kilosu. Kilosu 1 hafta geriden geliyor biraz zayıf bir bebek. 2 Ocak’a sezeryan günümüzü aldık. Sağlıklı doğsun bebişlerimiz gerisi hiç önemli degil
Goz-deeee ZeynepSaremom yo söylüyorlar ama herkese sadece bana kısa geldi boyu içimede bi kurt düşmedi değil
Metehan2121 Akademisyenanne hay maşallah benimde 36 haftalık 3500 gr dedi bizde size yaklaşacağız bu gidişle ☺️ Peki doktorunuz doğum ile ilgili bir şey dedi mi bana bu gidişle Sezaryen doğum tercih ederiz gibi görünüyor dedi
Goz-deeee Eşimin kardeşi çok kısa Allah korusun kısa olacak diye ödüm kopuyor ben 1.70 im 15+1 de 12 cm çıktı doktor normal dedi ama gene de insanın içi içini yiyor🤷🏻♀️
Kizkalesi Goz-deeee bende öyle düşündüm eşim hariç hepsi kısaydı ailesi, babası 58 cm doğmuş kızım şuan 54 cm 😌 tabi ultrason ölçümü bu yanılma payı var
Kizkalesi Akademisyenanne seninki erkek mi kız mıydı ya. Bnm ki de iri seyrediyor doktor 4 oolmadan alcam dedi senden bş hafta sonra benimki de muhtemelen
Akademisyenanne Kizkalesi benimki kız bacım. 40 haftayla uyumlu cikti kilosu. Gene önden gidiyor gelisimi. Carsamba alicak doktor. Once suni sanci denicek doguramazsam sezaryan yapcak.