Bala_m Akademisyenanne 25 haftada kactı bılmymsz bende sun an 25 haftalgm 875 gram dedi de doktorum 30 şu hftalra glnce 4 e cıkar mı acaba
Metehan2121 Akademisyenanne hay maşallah benimde 36 haftalık 3500 gr dedi bizde size yaklaşacağız bu gidişle ☺️ Peki doktorunuz doğum ile ilgili bir şey dedi mi bana bu gidişle Sezaryen doğum tercih ederiz gibi görünüyor dedi
Haticeakks 21+6 da 457 gramdi boyu da 26 cm di şimdi 23+1 olduk önümüzdeki hafta gidicem muayene için bakalım o zaman ne kadar olmuş
Haticeakks 01adaa ultrason fazla ölçüyor bence ya bilmiyorum valla ben çok sağlıklı besleniyorum onun için yinede kilosu bana az geliyor
Gamze0144 Kizlar ben bugün dr.a gittim.devlet oldugu icin midir bilmiyorum bebegin kilosuni soylemedi.ben sordum laf lafa geldi unuttu soyleyi dr.ultrasyon fotom var ama onu da ben anamiyorum neresinde yaziyor bebisin kilosu bilen varsa yardimci olabilir mi?
Sema12 LeylaNaileDemir AMIIINNNN cnmm ya INSALLAAAHHHH hayrlisiyla Allahm saglikli dogmlar nasip etsn hepimize 😍🤲🤲