Kizkalesi Goz-deeee bende öyle düşündüm eşim hariç hepsi kısaydı ailesi, babası 58 cm doğmuş kızım şuan 54 cm 😌 tabi ultrason ölçümü bu yanılma payı var
Akademisyenanne Kizkalesi benimki kız bacım. 40 haftayla uyumlu cikti kilosu. Gene önden gidiyor gelisimi. Carsamba alicak doktor. Once suni sanci denicek doguramazsam sezaryan yapcak.
Kizkalesi Akademisyenanne ayy 4 kiloyu doğursanda birsürü dikişin olur kız hiç sezeryan den farkı yok ama illaki denemek istiyorsan riskli görmüyorsa doktorun inşallah normal gelsin . Benimki 3400 şuan 36+0 da 4 olursa sezeryan de zor olur 38 bitmeden alırım diyor 😐
Tugbaklc Akademisyenanne ya erkek mi çocuğunuz merak ettim.dogrudu 32 haftalar da falan kaçtı kilosu 🤦🏼♀️ bende az olduğuu düşünuyorum ama doktor gayet iyi dedi 30 da en son 1456 gr di
Akademisyenanne Kizkalesi valla ben de oyle dusunuyorum. Doktor daha iyi bilir tabi. Saglikli olsun da hic fark etmez dogum sekli🤷🏻♀️
Ozgesn 01adaa en son 17 de gitmiştim 200 gramdı boyu 16 cm di . Suan 19+2 bilemiyorum 11 Ocak ta gidicem bakalım detaylı ultrasona 🥰🥰🥰
selinkusunannesi 01adaa 01adaa 38+4 üz. 38+1 de 3 kiloydu bebişim😍 ama boyunu bilmiyorum doktorum hiç söylemedi.
Alya2101 Gamze0144 tatlım ultrason resminin alt kısımlarında falan EFW yazar bakın oraya kg kaçtır yazıyor buraya foto atmana gerek yoktur oradaki yazan kg yi söyle bize mrk etik 😊
AysennHE 01adaa 17.haftada gittim 165 Gr boy ise 18 cm di şuan 19+1 olduk ne kadar olduğunu merak ediyorum ☺️