hemsirehanimm bebisvarmi iş yerinde yaptım cıktı cekemedim orda eve gelir gelmz cektm artk ilk halindede çizgiyi görüyordum inş yanıltmaz
bebisvarmi hemsirehanimm o zman var canım hayırlı olsun bebegin bugun hemen kan ver paztsiyi bekleme ögren için rahat etsin
Duyguaydin81 hemsirehanimm silik çıkmış ama var görünüyor canım kan testi yaptır öğrenir ama daha küçüktür varsada benimde ilki böyleydi 2-3 haftalık falandım ozamanda 🤗
Fasulyemveannesi hemsirehanimm var muhtemelen ama küçük daha hakkınız da hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin size
Deniz34 hemsirehanimm bende senin gibi adetime 1-2 gün kala test yapmıştım benimkinde buna benzer sonuç verdi. Yine aynı gün kan verdim doktorum belli belirsiz daha çok küçük ama var birşeyler demişti sanırım 3 haftalık felan
Sunshine1 hemsirehanimm ben normalde buraya silik çizgili koyanların testini hiç göremiyorum yorum da yapmıyorum ama seninkini ben bile gördüm yaniii var bariz görünüyor inşallah kanda da çukur canım yarın hemen gittt 🙏🏻🙏🏻😌😌
Deletedmom0093 hemsirehanimm Kesinlikle pozitif🤗🤗🤗 Benim de hamileliğimi öğrendiğim zaman aynı böyleydi, hemen kan testi yaptırın. Şu an özele acile bile gitseniz gebelik testi yapılıyor, ben öyle yapmıştım 😊 Hayırlı olsuuuunnn🧚♀️🌸
Dilan90 hemsirehanimm eğer sat dan snra yaptıysan yüksek ihtimal geç döllenme o yüzden silik çıkıyor yada sat gelmeden yaptıysan silik çıkar benm ki dahada silikti suan 17 haftalık hamıleyım😊