Damlaustglu hemsirehanimm Kesinlikle var test biraz bekledikten sonra daha belirgin oluyor çizgi benimde ilk silik çıkmiştı güzel haberler Alman dileğiyle 😌
SulenurK2858 Ümitlendirmek istemem Allah bilir tabii ki ama beni de böyle çıkmıştı hamileyim 😍🥰Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
hemsirehanimm SulenurK2858 hepinizden Allah razı olsun cok güzel güç veriyosunuz sabah ilk idrarla yaptım oda aynı şekilde cıktı işten cıkıp acile kan vermye gidicem inşallah güzel seyler olsun hepimizin hakknda🙏🏻😊😊
Ayse_okyel hemsirehanimm lütfen kan verin biliyorum çok heyecanlı ve güzel bir süreç ama kan sonucunu hatta kalp atışlarını alın öyle sevinin . İlimden geçeni de söyleyeyim var bence 😇 rabbim gönlüne göre versin
Hiranuuurr Hemen çıktıysa vardır çünkü bende de aynısı oldu 😍 ümitlendirmek istemem kesinlikle en doğru sonuç herkesin dediği gibi beta hcg inşaAllah gönlünün muradını alırsın canım 😍
Deletedmom0990 hemsirehanimm kaç gün geçti birde erken gebelik testi var daha uzun oluyor onda daha net çıkar bir de onu al dene
30ekim19 Ezgi05 kesin var bendede böyle oldu hayırlı olsun canım daha çok yeni hiç olmasa tekte dururdu merak etme