• Gebelik
  • Parmak uyuşması sızlaması

Kızlar 35 haftalığım ve acayip şekilde parmaklarım uyuşuyor sol elimde bir sey yok ama sağ parmaklarım com uyuşuyor kıvıramıyorum kıvrılınca takılıyor zor açılıyor şimdi ise orta parmağım sızlıyor kontrole gittiğimde hemşireye sordum ama normal dedi ilk zamanlar daha azdı sabahları sadece takılıyordu 1 2 saat sonra hiç bisey yok gibi normal oluyordu ama bu haftalarda hep takılıyor kapatamıyorum bir şey tutarken çok zor oluyor yardımcı olur musunuz normal mi gerçekten

Ebrugunesss 38 haftalıgım aynısını yaşıyorum bnde anlattıkların bire bir sag el orta parmak daha cok takılmalar özellikle küçük parmagım yüzük parmagım takılıyo gecicek hepsi insallah canım

Bende 38 haftalik hamileyim benimde sag elim bilegim uyusuo geceleri uyandirio hatta doktorum normal demisdi karpal tunel sendromu oldunu soyledi ve dogumdan sonra gecer demisdi

Kaderylmz çok korkuyorum ya kalıcı olacak diye çünkü çok zorlanıyorum şuan sanada normal dediler mi

Ebrugunesss Benimde 38.haftalarda parmak uyuşmam başladı.Aynı anlattığınız gibi orta parmak hele sabah kitleniyor masaj yaparak açıyorum.Önceleri çok korktum önemli bir şeymi diye ama doktor olabilir dedi.Şimdi öteki elimin parmaklarıda uyuşuyor hatta kemikleri bile sızlıyor cok canım yanıyor🥺😣😢😔Neyseki az kaldı Rabbimiz yardımız olsun🥺

Carpal tunnel olabilir misiniz? Bi doktora gosterin isterseniz, bileklerde odemden sinir sksmasi oluyor

Elomer amin canım inşallah masaj yapınca geçiyor mı peki ve yağ ile mi masaj yapıyorsunuz

Ebrugunesss hayir sadece hamilelige ozgu degil ama hamilelerde de oluyor, dogumdan sonra kilo verince geciyo genelde ama kalici da olabiliyor :( sizin haftaniz ileri, sknti olmaz bence

Ebrugunesss. Canim 38. Haftada artik dayanilmaz hale geldim suan kullaniyorum 3 gundur

Ebrugunesss doktorum sebebinin magnezyum eksikliginde. Kaynaklandigni soyledi geceleri dislerimi bile skiyordum kitleniyordu hem parmaklar hem cenem cok zor durum 😥bakalim ins magnezyum etki eder

Ebrugunesss özel bir yağ kullanmıyorım canım ama surekli krem suruyorum parmaklarım boş durdukca ovalıyorum öyle bende kendimce çare bulmaya çalışıyorum 😓