Ebrugunesss hayir sadece hamilelige ozgu degil ama hamilelerde de oluyor, dogumdan sonra kilo verince geciyo genelde ama kalici da olabiliyor :( sizin haftaniz ileri, sknti olmaz bence
Parmak uyuşması sızlaması
Aysessss ay inşallah canım ya
Ebrugunesss 33 de yada 34 sanirim
Ebrugunesss. Canim 38. Haftada artik dayanilmaz hale geldim suan kullaniyorum 3 gundur
Nehirkaya25 30 'dan sonra şiddetleniyor sanırım
Ebrugunesss doktorum sebebinin magnezyum eksikliginde. Kaynaklandigni soyledi geceleri dislerimi bile skiyordum kitleniyordu hem parmaklar hem cenem cok zor durum 😥bakalim ins magnezyum etki eder
Ebrugunesss özel bir yağ kullanmıyorım canım ama surekli krem suruyorum parmaklarım boş durdukca ovalıyorum öyle bende kendimce çare bulmaya çalışıyorum 😓
Ebrugunesss evet 30 dan sonra artiyo
Yasedgn inşallah canım
Nehirkaya25 ya doğuma az kaldı Allahtan
mantik_0 evet benim parmaklarında acı olduğu için doğum zamanı yaklaştıkça seviniyorum gerçekten çok zormuş hamilelik yani dışardan hiç böyle görünmüyordu
Ebrugunesss 36. Haftaya gircem ufaktan sancilarim var bakalim hayirlisi artik senin cok var mi
Nehirkaya25 ben 35 teyim kasıklarımda biraz ağrım var senin sancın nasıl oluyor yani sürekli mi
- Düzenlendi
Ebrugunesss yok kuzum surekli değil arada kasiklarima vuruyo karnimin altina bide belime dogum ocagin kacinda oluyo senin doktor hic soyledi mi
Ebrugunesss
normal canım Benimde her iki kolum ve elim cok uyusuktu son haftalar da, şimdi bebeğim doğalı 36 gün oldu Doğum sonrası şişler geçince hepsi geçiyor 😊
Nehirkaya25 uygulamaya göre 30 ocak olrak görünüyo ama doktorum bi tarih falan vermedi
Tbsdlmr doğum sonrası sisler ne kadar zamanda geçiyor peki canım
Ebrugunesss ben hem universite hastanesine gidiyorum hem şehir hastanesine sehir hastanesi gun vermedi universite ocak sonu şubat basi dedi komsularimda gobegin asagi dusmus ocak sonuna gitmez diyo bakalim 😂💁