• Gebelik
  • Parmak uyuşması sızlaması

Ebrugunesss hayir sadece hamilelige ozgu degil ama hamilelerde de oluyor, dogumdan sonra kilo verince geciyo genelde ama kalici da olabiliyor :( sizin haftaniz ileri, sknti olmaz bence

Ebrugunesss. Canim 38. Haftada artik dayanilmaz hale geldim suan kullaniyorum 3 gundur

Ebrugunesss doktorum sebebinin magnezyum eksikliginde. Kaynaklandigni soyledi geceleri dislerimi bile skiyordum kitleniyordu hem parmaklar hem cenem cok zor durum 😥bakalim ins magnezyum etki eder

Ebrugunesss özel bir yağ kullanmıyorım canım ama surekli krem suruyorum parmaklarım boş durdukca ovalıyorum öyle bende kendimce çare bulmaya çalışıyorum 😓

Yasedgn Benimki 38.haftalarda başladı şu an 40 haftamdayim aşırı şiddetlendi parmaklarımın acısından uyanıyorum artık

Elomer aynı durumdayız iki elimin 3 er parmakları uyusuk artık onu takmıyorum da geceleri kemik ağrısı oluyor ona oturup ağlıyorum. 39. Haftadayım doğum yapmayı en çok bunun için istiyorum. Rabbimin ve kızımın gücüne gidecek diye cok korkuyorum ama dayanamıyorum bazen 😔

mantik_0 evet benim parmaklarında acı olduğu için doğum zamanı yaklaştıkça seviniyorum gerçekten çok zormuş hamilelik yani dışardan hiç böyle görünmüyordu

Ebrugunesss yok kuzum surekli değil arada kasiklarima vuruyo karnimin altina bide belime dogum ocagin kacinda oluyo senin doktor hic soyledi mi

Ebrugunesss
            normal canım Benimde her iki kolum ve elim cok uyusuktu son haftalar da, şimdi bebeğim doğalı 36 gün oldu Doğum sonrası şişler geçince hepsi geçiyor 😊

Ebrugunesss ben hem universite hastanesine gidiyorum hem şehir hastanesine sehir hastanesi gun vermedi universite ocak sonu şubat basi dedi komsularimda gobegin asagi dusmus ocak sonuna gitmez diyo bakalim 😂💁