Esratas Fatma8988 bende şu an aynı durumdayım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm anne adaylarına inşallah🙏🏻
Ryakvrckk Arkadaşlar 4 aylık hamileyim sabahın çok erken saatlerinde kalbim ağzımdan cikicakmis gibi uyanıyorum gece ne kadar geç yatarsam yatiyim sabah en geç 7de ayaktayım ve kalbim çok hızlı atıyor sizce bu normal mi ne yapmam lazım ?
Fatma8988 Ryakvrckk Ryakvrckk bendede son bikaç gündür gece nefessiz kalıp uyanma var. Kalbim sanki bana yetmiyor. Vücuttaki kan hacmimiz arttığı için oluyor canım bi kac ay böyle oluyormuş
Annisko Fatma8988 merhaba an itibari ile 9+1 iz 😍😍 temmuz 31 gosteriyor tarih bakalim saglikla gelsin de bebegim ve diger bebisler😍
Naciye1303 Aslima Çok şükür şu ana kadar hiç-bir sıkıntım olmadı. Arada bir gaz sancısı oluyor. Dediginiz gibi kistten kaynaklanıyor olabilir doktorunuza danışın isterseniz 😊
Aslima Naciye1303 maşallah aman olmasın ya. Ben azcik biyerim sancisa ağrısa panik yapıyorum alışamadım hala .
Fatma8988 Bln-gngr-67 bende zonguldaklıyım ama evlenip istanbula yerleştim😅 maşallah burası hemşerimi doluymuş
Hasibeee Fatma8988 benim de nefesim yetersiz geliyor bana geceleri nefes alamayarak çok uyanıyorum. Gebelikten önce antidepresan kullanıyordum panik atak için şimdi bu nefes alamama durumu yine panik atağa çevirecek diye çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Fatma8988 Aslima ama ilk 3 ay beyin gelişimi için folik asit 12. Haftadan sonra kesicez dedi bana. Evet benim doktorum cok iyi özel hastane benimkide. Çekinme sorularını kagıda yaz git tek tek sor mecbur cevaplayacak.
Aslima Fatma8988 benimki kesti folik asidi 12 hafta olmadan. Bide kağıda yazıp soracaktim disrda hastalar bekliyor biraz acele edersen falan diyince moralim bozuldu 2 3 tane soru sordum bidaha sormadım. Sanki ben bedava muayne oluyorum yada ben hastası değilim sanki. Ozel hastane bide
Fatma8988 Aslima sana güven vermiyorsa istediğin cevapları alamıyorsan yol yakınken yeni bir doktor bul derim. Çünkü son aylarda değiştirmek çok zor oluyor bir çok doktor kabul etmiyor.
Naciye1303 Aslima Bence de soru sormak ve cevaplarını almak bizim en doğal hakkımız hele de özel hastaneye gidiyorsak bende doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Aslima Fatma8988 bende aslında değiştirmek istiyorum ama yaşadığım şehir küçük ve bu doktorlar en iyisi diye buna başladım. Bikac dr daha var belki onları da denerim
Aslima Naciye1303 gerçekten icime benimde sinmiyor bu gidişle bende değiştirmeyi düşünüyorum ama güvendiğimiz iyi doktorlar yok bilmiyorum napcam.
Minikonunannesi1 Safiye12 mide bulantim var sabahları daha beter. Kasık ve karın agrilarim oluyor arada. Goguslerim cok agriyor. Birde halsizlik var hic ayaga kalkasim gelmiyor sizde ☺️
Safiye12 Minikonunannesi1 bende günün her o günü mide bulantisi kasık ağrısı ve halsizlik var halsizlikten uyuyamiyorum bile o derece ya
SmgSmt Fatma8988 bizde 11+4 olduk 🥰 dün doktor ikili tarama için kan aldı haftaya sonuçları için çağırdı ve cinsiyetini kesin olmamakla söyleyeceğini belirtti bizde Temmuz 2020 annesi ve bebişi olacağız 🙋🏻♀️