Safiye12 TunarinAnnesi Amin kuzum hepimiz çok güzel günler görelim ♥️kız bebek nazlı olur derler bizim buralarda o yorar anneyi derler ama nasip.Rabbim hayırlısını versin
Hahhsueoe Fatma8988 biZde 10+3 haftaligiz 6 ocakta doktora gidicem tam 12 haftalık olucak cinsiyet tahmini sorucam cok merak ediyorumm🥰
Bln-gngr-67 Duyguslabebegi babası buna çok sevincek o zaman valla hayırlısı neyse o olsun tabi bakalımm♥️🥰
Fatma8988 Bln-gngr-67 bende zonguldaklıyım ama evlenip istanbula yerleştim😅 maşallah burası hemşerimi doluymuş
tugce67-67 Bln-gngr-67 ben ereğliliyim zonguldak demeyi pek sevmeyiz aslında . Memnun oldum memleketlim😊🤗
Bln-gngr-67 tugce67-67 bende Ereğliliyim aynen ama bilemediğimden zonguldak dedim🤭bende sevindim memleketlimm
Ceydaackgz Fatma8988 hmm Teşekkürederim sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun İnşaAllah ☺️
Eflinelif Kızlar merhaba bende 10+6 haftalığım bel agrısı aşırı var bende de 19 Temmuz görünüyo Allah kısmet ederse 🙂🌸💕
Seyma17- Gizmm_d35 mehefey benimde iki buçuk yaşında kızım canım 😊 nasipse kardeşini bekliyoruz daha çok miniğiz ama 4 haftalık