Maya1966 Bln-gngr-67 merhabalar ben zonguldakliyim eşim elaziga atandı bu yaz buraya taşındık 🤭🤭 6 temmuz gosteriyo benim de özge ben bu arada 🙏 sen hangi doktora gidiyosun burada acaba, sevgiler 🌻
minikgunesim Hayraz evet canım %80 erkek dedi teste gittiğimizde ama biz yine de bekliyoruz 15. 16. Haftamızı kesin olsun diye
Hayraz minikgunesim anladım kız erkek farketmez sağlıklı olsunda yinede merak ediyor insan.. teşekkürler 🙏💙
bbeerraatt 12+1 olduk ben 2li test için 13+3 günlük olduğumuz güne randevu bulabildim kanı öğleden sonrada alıyorlardı değil mi ?
Bln-gngr-67 Maya1966 aaaa bi hemşerii dahaa hoşgeldinn canım o zaman inci bende,sağlıcakla kucağına aLırsın inşallah ben merkezde değil ilçesindeyim ama anadoluda ayşe hanıma gidiyorum ben
gozdevebebegi Selam. 🙋🏼♀️ Bende 11+6 Perşembe günü ikili test ve kontrolum var. Hepimiz saglicakla alalim insallah. ☺️
senathesena Fatma8988 Merhaba :) sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ben de 10 + 2 deyim hafta içi kontrolüm var 2 haftada bir gidiyorum şu an 2 hafta geçmek bilmiyor :)
Deniz70 Fatma8988 benimkiside 10+3 . Bende ocakta gidicem insaallah ikili tarama icin cok heyecanliyim cinsiyeti de cok merak ediyorum ogrensem hemen birseyler yapacagim🙈🙈🙈🙈🙈
Fatma8988 Deniz70 bende cok merak ediyorum aslında farketmez ama bilirsem bişeyler hazırlarım diye:) şimdiden hastane konsepti begendim bile mesela🙄🤦🏼♀️
Fatma8988 Deniz70 ben bugün ikili taramamı yaptırdım hersey normal cok şükür. Pazartesi cıkacam sonuclar ama ultrason normal dedi doktorum. Burada cinsiyet erkekmiş🐣🙈
Ryakvrckk Arkadaşlar lütfen bana tavsiye verin 16.haftaya girdim kontrolüme gittim ve doktorum bebeğin gayet sağlıklı olduğunu faka rahim ağzı kısalığı olduğunu ve erken doğum riskinin normalden yüksek olduğunu söyledi ne yapmalıyım nolur yardımcı olun...
Aydanaydn Ryakvrckk serklaj yapmaları gerekecek sanırım . Rahim ağzına dikiş atıma işlemi merak etme strest de yapma serklajla zamanında doğum yapanlar çok fazla
Deniz70 Fatma8988 ayyy ikili taramadan mi ogrendiniz cinsiyetiii 🙈 yaa insaallah bende ogrenirim Allah'm lutfen hayirli olsn bu arada canm cok sevindm hemen birseyler yapmaya baslarsn artk🙈
Asnb Fatma8988 hayırlı olsun canım erkekmis bebek❤️ Bende 10+1 iki hafta sonra gitcem ikili teste ben de öğrenebilirim inşallah ☺️ Belirtilerin nelerdi ekşi tatlı ne yerdin miden çok bulanırmıydı hiç kahverengi kanaman oldumu
Fatma8988 Deniz70 evet canım ikili taramada öğrendim. Cok tesekkür ederim amin🐣 evet yarın hemen yün alıcam:))) gelsin yelekler hırkalar🥰