Minoo01 Fadimethem Eşiniz asker mi ? Yada devlet memurumu ? 🤔 Benim eşimde askerde merak ettiğim için soruyorum.
Minoo01 Fadimethem Benim eşimde asker Iğdır'da. Orda şartlar elverişli olmadığı için, doğum için ailemin yanına geldim. Üstelik orada bakanım da olmayınca ailemin gelme ihtimalide yoktu maalesef. 2 aydır burdayım. Nasipse haftaya doğumum 🙏🏼
Fadimethem Minoo01 Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimkielrin gelme ihtimali var o yüzden Kendi evimde olmayı tercih ettim
Ayshhe Anasinifci Anasinifci ben burda doğum yapmayacağım zaten memlekete gideceğim ama devlet hastanesi hakkında duyduklarim çok daha kötü başka gidecek herhangi bir hastane de yok güven tıp dışında seyithan bey de iyi bir doktor ben bebeği mi kaybettigimde kurtajimi o yaptı hiç bir sıkıntı çekmedim ayrıca sezgin beye de herkesin maddi durumu yetmez ve her hangi bir komplikasyon geliştiğinde müdahale edemez zaten tek basina çalışıyor müdahale edemeyeceği bir durum olduğunda yapacağı şey de sizi devlet hastanesine göndermek olacak
Anasinifci H1z2a3 valla yapacak bir şey yok ben Sezgin dursun a gidiyorum buharada yapın dedi öncesinde sürekli kontrol altında olcam doğum başlar başlamaz yola çıkcaz zaten ilk doğum hemen pırt diye olmuyormuş 😂
H1z2a3 Anasinifci anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bnm üçüncü doğum olduğu için devlette yapsam da birşey olmaz diye düşünüyorum 😂 benimki inşallah pırt diye çıkar 🙄🤲🏻
Fadimethem Ayshhe bende sezgine gidiyordum ama Sultan hanımı tanıyınca devlet te ona giymeye başladım çok iyi bı doktor devlet te doğum yapmaya onun sayesinde karar verdim
Anasinifci Htctgrl malesef. Duyduklarım bizzat arkadaşlarımın yaşadıkları yüzünden Ağrı devlette yaptırmayacağım. Güven de açılsa bile yeni açılan bir doğumhaneye güvenemem o yüzden erzurum
Ayshhe Htctgrl normal doğumu ebeler yaptırıyor ama her hangi bişey oldu acil sezeryan gerekti vs vs doktor işin içine giriyor yine de