H1z2a3 Fadimethem sen bak istersen güven tıpa gelmişim doğumhane arkadaşlar gelecek diyorlardı belki doğumuna kadar yetişir orada daha rahat yaparsın. Sen hangi tarafta oturuyorsun canım güven tıp kütüphane yanında
Ayshhe Fadimethem ben yasam hastanesinde seyithan beye gidiyordum yaşam hastanesi kapanınca güven tıpa geçti seyithan bey yine ona gidiyorum çok iyi bir doktor ben çok memnunum simdilik
H1z2a3 ElanrBlkc Fadimethem @Sinem04 @Gzmnr kızlar güven tıp hastanesine gideniniz var mı seyithan beye doğumhaneyi açmışlar mı bilgisi olan varsa yazabilir mi
ElanrBlkc H1z2a3 taşındıktan sonra hiç gitmedim canım. Ama açılmamış haberim var. İnşalah açılır doğuma kadar
H1z2a3 Ayshhe en son ne zaman gittin canım doğumhanesi açılmamış şimdi Numarasını buldum aradım hastaneyi de Pazartesi açılacak dediler
Ayshhe H1z2a3 ben geçen haftasonu iğneye gittiğimde salı günü açılacak ücretlerde belli olacak dedi danismadakiler
H1z2a3 Ayshhe bence insanları oyalıyorlar bende aradığımda pazartesi anestezi doktoru gelecek ve işleme girecek denildi 🤷♀️
H1z2a3 Fadimethem oraya da gitmek çok sıkıntı canım ya ben hala devlete hiç gitmedim çok sıra olduğu söyleniyor 🤷♀️ Doğuma giderim ancak sadece