BayyNill Ozgemurat1 30 haftalık suyum boşaldı iki hafta doktor ilaçlarla bekletti ciğer geliştiricilerin etki etmesi için 32 haftalık sezeryanla doğum yaptım. 20 gün küvezde kaldı solunum sorunu vardı o arada hastahane tipi süt sağma makinadı kiraladım 20 gün bebek varmış gibi üç saatte bir sağdım sütüm geldi bebeğimi çıktıktan donra emzirdim iki yaşına kadar. ilk 4 ay eve annem dahil kimseyi almadım hem çocuk mikrop almadın hemde psikolojik olarak bakışlar ve laflarla uğraşmamak için🤷♀️bütün kontrollerini testlerini yaptırdım şuanda 3 yaşında gayet sağlıklı ve gelişiminde en ufak sorun yok çok şükür yani sıkmayın canınızı hızlı büyüyolar
eserivgen Szeys işte aslında bende o şikayetle gittim tam 31+3 düm o zaman ağrı sikayetimle gittim belime önce vuruyor sonra karnıma vuruyordu doktora gittim açıklık baktı ultrasonda da normal baktı sorun yok dedi dedim deli gibi ağrı çekiyor bu normal mi değil hafta çok erken dedi sonra beni nst ye gönderdi nst de 70-80 lerde sancım çıktı düzenli olarak ama şükür ki açıklık olmamış erken yetismişim hemen sancilar dursun diye 2 litre serum taktilar 4 doz ciğer geliştirici vurdular şuan şükür 34 olduk her hafta gittim hastahaneye ama sancım çıkmadı daha şükür ki o yüzden diyorum erken müdahale çok çok önemli
Szeys eserivgen Kesinlikle. Takip ediyorum çok fazla bi sıkıntı yaşamıyorum o yüzden henüz beklemedeyim de haftaya gidince söylerim artık
Ftszgn Handan17 bana 1 kere baktılar alttan dikisten 2 gun sonra acil gitmem gerekti ozaman bakildi sonra hep karindan bakıldı, karindan bi sorun gorurlerse alttan bakıyorlar,mecbur kalmadikca baktırmamaktan yanayim sahsen
Handan17 Ftszgn karindan bakinca belli oluyor mu uzadigi 👀 cok stressli ya insallah sag saglim sonuna kadar geliriz
nursan1 Szeys olacak inşallah 🤲 benim 24. Haftamda kanamam oldu😕o günden bugüne gün sayıyorum o yüzden 33 e nasıl geldim nasıl oldu bi ben bilirim🤦🏻♀️24 teyken 28 olsam bari diyordum oldum çok şükür sonra 30 olsam yeter dedim onuda oldum çok şükür 33+1 e geldik şimdide gözüm 36-37-38. Haftalarda
Szeys nursan1 Ne güzel maşallah. İnşallah tez zaman da 37 38 lere atlarsın. Ben de tez zamanda gelirim o haftalara😩
BeRidwan nursan1 bende şu an 24. Haftalığım ve erken doğum riskim var suyum gelmiş rahim açılmış ve enfeksiyon var dua edin lütfen erken doğmasın 😞😞
nursan1 Gulfem07 yok ya benim o zaman kasılma değildir çünkü nefes alabiliyorum sadece karnım sert oluyor dokununca fark ediyorum🤔
Ftszgn Handan17 oluyor tabiki,vajinal daha net evet ama sorun gorurlerse oraya bas vuruyorlar ayyy aminnnnnnnnnn🤲🤲
olidam62 Semaaonursnmz bnde miyom war we plesenta previa ddi doktorum erken olablrms suan 25+2 inanlmz endiseliym gecen her günüme şükür ediorm🙏 ama bi o kdrda inanlmz huzursz oluorm..
Semaaonursnmz olidam62 miyomunuz kaç cm ve nerede previa olması sizin için kötü olmuş umarım kazasız belası kucağınıza alırsınız
olidam62 Semaaonursnmz 6 cm.le başladık 8 cm olms..rahim agzini kapatio ddi norml dogum yapamycksn buyuk ihtimlle ddi... bakirkoy perinatoloji doktoru..
Semaaonursnmz olidam62 anladım rabbim yardımcın olsun eğer sezeryan olursan korkma ben sezeryan oldum acil alındım ama kokay geçti tabi normal en iyisi ama sezeryandan korkma canım rabbim yardımcın olsun
Szeys ponciklerin_annesi Anladım canım. Dün doktorum de öyle dedi 34ten önce doğan her şartta küvöze girer dedi😩 olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tez zamanda alıp evine götür inşallah🙏
ponciklerin_annesi Szeys inşallah canim dua et bize ve tum kuvezde yatan bebislere .. Çok.zor bi süreç
Semaaonursnmz Mervesbaby 6 gün yattık biz normalde 5 gün yattı bi günde sarılık olduğu için çıkarmadılar
kayrahazalayaz Ozgemurat1 kuzenim doğum yaptı 27 haftalık 800 gram 32 cm doğdu 10 eylülde 19 aralıkta küvezden çıktı bebeği devamlı doktor takibinde bol bol dua edin
Ozgemurat1 kayrahazalayaz biz 60 gün kaldık pazartesi çıktı doktor kontrolünde gidip geliyoruz sürekli