Semaaonursnmz Mervesbaby 6 gün yattık biz normalde 5 gün yattı bi günde sarılık olduğu için çıkarmadılar
Ozgemurat1 kayrahazalayaz biz 60 gün kaldık pazartesi çıktı doktor kontrolünde gidip geliyoruz sürekli
Semaaonursnmz Ozgemurat1 oy çok sevindim canım Benim ya rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
_defnee ponciklerin_annesi bende 33 haftalığım doğma riski Yüksek. Bir gün bile dursa diyoruz. Öneriniz var mı? Geçmiş olsun sizede çok. Allah yardımcınız olsun.
birseny Gamzenur60 merhaba bebeğim 30 da alınacak büyük ihtimalle . 28+6 dayız . Dikiş atıldı sızma yapmış bebeğiniz kaç kilo doğdu nasıldı
BeRidwan nursan1 bende şu an 24. Haftalığım ve erken doğum riskim var suyum gelmiş rahim açılmış ve enfeksiyon var dua edin lütfen erken doğmasın 😞😞
Melihakaya BeRidwan nasıl oldun kuzum çok merak ettim seni bende aynı şuan hastanede yatıyorum su gelişinden
BeRidwan Burcu_kantar sorduğun İçin çok teşekkür ederim aynı hala hastanedeyim 26w+6d olduk bugün inşallah gebelik ilerler
BeRidwan Melihakaya çok teşekkür ederim mesajı geç fark ettim kusura bakma lütfen 24w+6d olduk sancı yok her gün nst bağlıyım ek olarak şeker de çıktı sana da çok geçmiş olsun inşallah evlatlarımızı sağ salim miadında kucağımıza alırız
birseny Burcu_kantar 31 olduk çok şükür şu an iyi . Amniyon testi yapıyoruz hergün turnusol kağıdı ile şu an iyi durumdayız siz kaç oldunuz
Burcu_kantar birseny çok şükür iyi daha devam inşallah sizin bende bugün 27 hafta oldum bekliyorum kanamayla suyum hala geliyor
birseny Burcu_kantar korkmayın böyle böyle 36 ları göreceğiz inşşşh sakin olmamız lazım rabbim yardım edecektir hepimize 🥰