alpinannesi_ gezentianne en son 29+6 ydi sanırım gittiğimde 38 cm 1480 gr di bi daha ki randevum 33+6 da olacak hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil
alpinannesi_ gezentianne bana haftasıyla uyumlu demişti şuan doktorumdan bi şüphe duydum demekki bizim ki daha minyon.
gezentianne alpinannesi_ Bir günde 70 gram normal haftasıyla uyumlu ama minyon bir bebek olacak dedi bize
Tugbaklc Merveeka yarın 32 hafta oluyorum son 53 diyor ama sezeryan olacağım için bir hafta 10 gün önden alınıyor 😊
guzinn bhs08 bana hiç nst çekilmedi 34.hafta kontrolunde çekecez dedi. 1920gr dedi biraz fazlaymış öyle dedi doktorumuz
bhs08 guzinn kasılmalarım vardı benim ben kendim istedim nst de çıkınca ilaç başladı en azından 35 haftayı görelim dedi🤷♀️ Mecbur izne ayrıldım bende artık
Aybuke_veli Szeys bende normalde 29+4 son adet tarihine göre öyle ama doktorum 32 haftanın içinde dedi gelişimi önden gidiyor dedi bende şubat annesiyim o zaman 😀😀
Minikmucizem_ Aybuke_veli bebegin gelisiminin onde olmasi dogum tarihini degistirmrz yine son adet tarihinize gore olur dogum :)
Szeys Aybuke_veli Benim sezaryen olcak gebelik şekerim var da o yüzden erken olcak yani🤣 şubat ayının herhangi bi zamanı olabilir
Filiz_38 4294 son 65 bizimde çok şükür 🙏🏻 2. Gebeliğim iyiyim 🙂 dinlenmeye sık vakit ayırmak gerekiyor
Sumeyradem_06 4294 rahat değilim rahat yatamıyorum karnım ağzmdan çıkacak sanki artı miğde yanması bian önce doğursam
izmirlianne Gk12 ben Öğretmenim izine ayrildim artık başlamamiz lazim yavas yavas.size de kolay gelsin
Angelllll Merveeka 33 haftalık olduk son 49 gün :) Hazırlıkları hızlandırdık tüm günüm ütüyle geçti ve daha bi sürü var bebişte artık iyice ağırlaştı :)