alpinannesi_ Angelllll hiç kullanmadım ilaç elma yada yoğurt sütle gecistirmeye çalışıyorum çok zorda kalmadıkça ilaç kullanma taraftarı degilim ne kadar zararsız olursa olsun ilaç sonuçta
Angelllll alpinannesi_ bende öyle devam ettirdim hep ama baktım olcak gibi değil bi yudum içiyorum Gaviscon faydasını görüyorum midem yanmasın diye bastırmaya çalıştıkça aslında işe yaramayıp kilo olarak geri döndüğünü farkettim yediklerimin
Sumeyradem_06 4294 rahat değilim rahat yatamıyorum karnım ağzmdan çıkacak sanki artı miğde yanması bian önce doğursam
Minikmucizem_ Aybuke_veli bebegin gelisiminin onde olmasi dogum tarihini degistirmrz yine son adet tarihinize gore olur dogum :)
4294 Sumeyradem_06 ay şuan bu halim bana o kadar zor geliyor ki bebeğin sesine razı olurum gibime geliyor🤦♀️tüm kaslarım ağrıyor kaç gündür ve gece kalçalarımın iki yanı ağrıyor ağrıdan uyanıyorum 🥴umarım sen ve diğer 30dan sonra olan anneler çekmez🤲
Szeys Aybuke_veli Benim sezaryen olcak gebelik şekerim var da o yüzden erken olcak yani🤣 şubat ayının herhangi bi zamanı olabilir