Gk12 32+6 olduk bizde 💙 akşamları gögüs altında acıma hissediyorum uzun süre oturup yatamıyorum artık. Bunlar aslında şikayet değil çok şükür bu duyguları yaşatan Rabbime.. bebek isteyen tüm kardeşlerimize de tez vakitte naasip olsun inşaAllah
izmirlianne Gk12 benim de 32+4 ewt yatinca göğüsumun alti çürümüş gibi agriyor.hastane cantami daha hazirlamadim.insallah vaktinde gelir
Hamileanneler_25 Merveeka 31+4 günler geçse de kucağıma alsam diye bakıyorum gece uykuları yok rahat edemiyorum nefes darlığı yaşıyorum kullandigim kan ilacindanmidir bilmem sabah bulantıları yaşıyorum her sabah istifra eder oldum icim dışıma cıktı artık. Sizin bebeklerde aşırı hareketli mi
Tontiasya Szeys 34 erken ama ya inşallah daha ilerisini görürsün solunumu bebeğin kendi yapabilmesi için
Szeys Tontiasya İnşallah bakalım gelişim de 2 hafta önden gidiyor sanırım ondan 34 dedi. Keşke 35 36 yı doldursa. Ama ciğer geliştirici filan verir gibime geliyo erken olma ihtimaline karşı
Tontiasya Szeys Evet canım bi arkadaşım erken doğum yaptı 35. Haftada küvezde kaldılar sana mutlaka ciğer geliştirici iğne verir zaten sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar🤲🏻
Eymen_2017 Bilaliye7 bir ay çook uzun bir süre heleki sona yaklaşmışken . Beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum 36. Haftadan sonra haftada 1 yada on günde 1
Pispispis_06 Anne3434 maşallah sağlıkla gelsin inşallah minnoslar 😊 benim ilk çocuğum olacak inşallah. Diyorum ikinci olsaydı onun arkasını topla yedir içir oyuncakları derken eğil kalk heralde bende öyle olurdum bazen ben de alttan destekliyorum düşecek gibi oluyor😁
Anne3434 Pispispis_06 evet cnm ikinci çocukta biraz zor geçiyor ama idare ediyoruz çoğu gitti azı kaldı Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🤗🙏
Gk12 izmirlianne ben daha eksikleri tamamlayamadım. Ev temizliği, bebek kıyafetlerinin yıkanması, çanta hazırlama hepsi duruyor. Çalışıyorum ve üstüne yüksek lisans yapıyorum tez yazım aşamasındayım çok zorlanıyorum. Hiç bir şeye yetişemiyorum 😞
alpinannesi_ gezentianne 83 le hamile kaldım şuan 89 um zaten kilolu olunca fazla kilo alacak yerim yok sanırım 😀 bide midem yanacak die korkudan ac geziyorum
izmirlianne Gk12 ben Öğretmenim izine ayrildim artık başlamamiz lazim yavas yavas.size de kolay gelsin
Tutu_ali_vefa Saresidra 31+3 aksine benım aşagıda canıma okuyo kımıldayamıyırum yuruyemıyorum tekmeleyınce cok acıtıyor canımı
Sabirsizanne16 Ben karnımk taşıyamıyorum ya ağır geliyor şimdiden😄 ama sürekli hareketlerini hissetmek hem çok güzel hem yoruyor
alpinannesi_ gezentianne en son 29+6 ydi sanırım gittiğimde 38 cm 1480 gr di bi daha ki randevum 33+6 da olacak hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil