Ndrkbr Bugün 32. Haftaya merhaba dedik mide yanması ve uykusuzluktan başka şikayetimiz yok... Ama zaman durdu sanki geçmek bilmiyor
erbasbebek Bizde 34 haftalık olduk bugün 🎈 geceleri uyuyamıyorum midem yanıyor nefes darlığım var ☹️ Bu hafta kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyeceğiz bizde
isimsizbebek erbasbebek nefes darlığını daha da açabilir misiniz 😀 aynı haftadayız ve gün içinde durup durup nefesim azalıyor gibi derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum . göğsümün ortasına gelip orda daralıyor sanki
EcrinveSelim Aras-Altay evet canm gttim idrarda protein cıkmadı şükür tuzu cıkar hayatından dedi böyle takip edelim dedi
Anne3434 Pispispis_06 1918gr dedi 32+0da başı aşağı dönmüş çok şükür bı sıkıntımız yok sadece çok iş yapınca eğilip kalkınca karnım aşağı düşecekmis gibi hissediyorum 🤦🏼♀️🤗
Pispispis_06 Anne3434 maşallah sağlıkla gelsin inşallah minnoslar 😊 benim ilk çocuğum olacak inşallah. Diyorum ikinci olsaydı onun arkasını topla yedir içir oyuncakları derken eğil kalk heralde bende öyle olurdum bazen ben de alttan destekliyorum düşecek gibi oluyor😁
Szeys Tontiasya Yok ya merakla bekliyorum henüz bi tarih söylemedi önümüzdeki hafta gidince tahmini bişey söyleyebilir mi diye sorucam. Senin verdiler mi tarih
Tontiasya Szeys Eşim 15 şubat doğumlu doktora bu tarihte alınırmı hocam demişti tüp bebek benimkisi yok erken olur demişti.2 hafta falan daha bekleriz demişti bende ocagın 15 inde gidicem o zaman sorucam bakalım birşey söyleyecek mi
Szeys Tontiasya Benimki de tüp bebek o yüzden fazla bekletmiycek sanırım. Bide şimdi enfeksiyonum var ilaç kullanıyorum ama rahim kısalabilir gibi duruyo dedi 34ü doldursun dedi. Tahminim şubat sonunu görmeyecek🤷🏻♀️ ay tamamlasın gelişimini hemen alsın razıyım ben🤣
Tontiasya Szeys 34 erken ama ya inşallah daha ilerisini görürsün solunumu bebeğin kendi yapabilmesi için
Cilek_kentli Merveeka 32+5 🥰 Son 50. Ama sezeryan olacağım için daha erken gelir diye düşünüyoruz. 6 subat dedemizin dogum günü 🥰 Belki o zamana gelir prensesim. 31+4 te 2 kilo demişti doktorum. Kilosu iyi gidiyor. 2 hafta da bir çağırıyor artık. Eşyalarımızı yıkadık ütüledik. Çantasına konulması kaldı. Bez ıslak mendili gibi eksiklerimiz var onları alıcaz nasipse. Kaburgalarıma baskı hissediyorum. Hareketleri iyice canımı yakıyor
guzinn Merveeka 31+5 Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama biraz kilosu fazla sanki dedi doktorumuz🙈
bhs08 guzinn 31+5. Bizimde bugün ki kontrolde NST çekildik kasılmalar çıkınca mecbur izine ayrılıyoruz kaç kg sizin ?
Sznarslan 30+6 hayırlısı ile gelsinler inşaallah.bel ağrısı ,kasık ağrısı,kemik ağrılarım,mide yanması,huzursuz bacak sendromu,nefes alamama,uyuyamama daha sayayım mı😂hepsine çok şükür ki rabbim hamilelikten sebep kılıyor bu sorunları.
guzinn bhs08 bana hiç nst çekilmedi 34.hafta kontrolunde çekecez dedi. 1920gr dedi biraz fazlaymış öyle dedi doktorumuz