Tugbardm Benimde son adet tarihi 26 nisan doktor bir hafta önden gidiyor dedi bugün 51 cm 3300 gr dık
ozlemgvn07 Selam kızlar benimde son adet tarihim 26 nisan. Şuan 2.5 hafta önden gidiyoruz bizde. Kafasının çapı 40 haftaları gördü nerdeyse. Bende normal doğum bekliyorum ama kafası yüzünden sezeryan olabilirim. Bu post iyi olmuş en azından haftasıyla uyumlu arkadaşlar olarak birbirimizi takip ederiz:) var mı doğum belirtileriniz?
Bebegimm_20 ozlemgvn07 benimde 26 nisan ilk zamanlar 10 gün falan geriden cıkıyordu usg de. Son zamanlar artık son adet tarihimle uyumluyuz. Pek bi belirtim yok doğsun istiyorum biran önce 🙏🏼😅
Elifkacar ozlemgvn07 27 Nisan son adet tarihim🤭 37 hafta olduk benimde kafa çapı 40 cm kilosu en son 3400 dü doktor sezeryan dedi
ozlemgvn07 Bebegimm_20 sabırsızlık bende de var😊 bi an önce kucağıma almak istiyorum. Benim geçen hafta nişanım gelmeye başladı. Hala da yavaş yavaş geliyor. Ayrıca kasılmalarım gün içinde artmaya başladı. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻🥰
Serez Valla benimde 27 nisan . Doğum 28 ocak görünüyor ultrasonda fakat doktorum 10 gün önden gittiğini söylüyor biraz şişmanmışız 🙈😂 yarın çatı muaynem var 37+4 üm bu arada 🙏
ozlemgvn07 Serez Hayırlısıyla kucağına alırsın inşalllah canım bende 36. Haftamda çatı muayenesi oldum.
Faffabay Benimde 16 nisan doğumum için 21 ocak demişti doktor hala doğmadık herhalde zamanında gidiyoruz😂
Elmiramm 27 nisan son adet tarihim " gectiğimiz cuma 2400 dü ondan önceki hafta ile aynı çıktı kilomuz yani 15 gün de gram almamış çok kafaya taktım 😔
Damla0x Elmiramm canım inşallah biran önce alır bebişin kilo 🙏🙏🙏🍀 sen pozifit düşün hergun Meyve ye canım
Bsr37 Elmiramm canım bana 34 haftada 2.900 demişti doktorum bi daha ki haftaya gittiğimde başka doktor vardı o muayene etti 2.850 dedi şaşırdık kilo mu verdi yani falan olduk 36 ve 37 hafta da 3.600 dedi yani 2 haftada ancamı kilo aldı yoksa ultrason Makinesindemi sıkıntı var anlamadım sağlıklı olsunlar da canım kiloyu doğunca da alırlar ☺️
Elmiramm Damla0x inşallah canım inşallah sağlığın da sıkıntı olmasın da napayım zayıf olsun desem de içim içimi kemiriyor sıkıntı olmasa neden kilo almasın die
Zzynpp Benimde kafam karıştı şuana kadar adet tarihi ile ultrason aynı gidiyordu şimdi ultrason 3 gün geri çıkıyor neden anlamadım
ozlemgvn07 Elmiramm son haftalarda bebeklerin kilo alması durabiliyormuş öyle bi durumdur belki. Sen hiç canını sıkma. Avokado, muz, kaşar peyniri gibi şeyler tüketmeye çalış. Bebişe kilo aldıran şeyler yemeye bak. Kafana çok takma yani🙏🏻😊
Bsecill Ysmrt 😊 son 12 gün diyor ama bakalım ne zaman gelecek bizimkiler başladı mı senin ağrıların felan