Bsecill Ysmrt 😊 son 12 gün diyor ama bakalım ne zaman gelecek bizimkiler başladı mı senin ağrıların felan
Ysmrt Bsecill evet dün hatta regli sancıları gibi düzensiz hiç uyuyamadım ha geldi ha gelicek diye ama rahim Ağrım bayadır var geceleri başlıyor sen ne durumdasın
Zzynpp Ikbalper Benimde kafam karıştı şuana kadar adet tarihi ile ultrason aynı gidiyordu şimdi ultrason 3 gün geri çıkıyor neden anlamadım
Ikbalper Zzynpp son zamanlarda öyle olabiliyor. Birkaç hafta önce benimde 3 günleriyle düşmüştü karın cevresi, sonraki muayene de yine ileriye geçmiş. Çok takılma canım🥰
Bsecill Ysmrt benimde regl sancısı gibi bayada şiddetli oluyor, bazen karnım sertleşiyor,bel ağrım felan oluyor geliyorum diyor sanırım artık 😂
Ysmrt Bsecill bir yandan gelsin artık diyorum bir yandan da 39 haftaya girelim öyle gelsin diyorum biz tam 38+3 olduk yarın kontrolümüz var bakalım artık sizin ne durumda
28Nisan19 Selinsu benimde 20 nisan benim doktorumda ayni seyi yapiyor bi turlu ikna edemiyorum bu konuda 😅
Bsecill Ysmrt ayy benimde yarın kontrolüm var hemde çatı muayenesi olucam sanırım 🙈 38+2yim bende ay bi an önce gelse diyorum ben stres yapıyorum baya ev toplu olsun yok bilmem ne felan derken aşırı strese giriyoruö m 😞
sonsuzmasalim gulden_bukre aaa tesadüfe bak😅 az kalmış zaten, sağlıkla gelsin dünyaya inşallah😍 belki biz ilk yaş gününü kutlarken sen doğumda olacaksın kim bilir🤭
Bsecill Ysmrt inşallah acımaz ya burda çok acıdı kanadı felan diye okuyunca korktum ben 😞 doktor sana herhangi bir tarig verdi mi tahmini şu zaman felan diye
Ysmrt Normal gününde olursa 29 Ocak dedi ama ben hiç sanmıyorum o kadar bekleyeceğini bende yorumları okudum çok korktum çatı muanesine giderken ama valla bak hiç abartıldığı gibi bişey yok kasma kendini sakın rahat olmaya bak