Kivancburak mucizeask bende öyle düşünüyorum ama 40 hafta 10 gün de doğsa işime gelir yeter ki erken gelmesin
Aryacigdem Bebegimm_20 ben 23 nisan son adet tarihim kafa ayri bacak ayri göbek ayri haftalar gösteriyor bende anlamadım kac haftalik hamileyim😂
Tugbardm Bebegimm_20 benimde 26 nisan canım bıyu bir hafta önden gidiyormuş kilosu uyumluymuş haftasıyla
Ozlembjk _merve_almira ay sizde benim gibisiniz benimde 26 nisan SAT ve doğum günümde 31 ocak 🙈 ama benim sezeryan olacağı için o günü beklemeyeceğiz dedi doktorum bakalim hayirlisi
Bsecill Ynmb ben şubata sarkıcaz gibi hissediyorum uygulama 40 hafta hesaplıyor ama 41 i beklicek sanki benmki
Ynmb Bsecill benim 3.çocuğum olacak o kadar beklemez diye düşünüyorum sağlıklı olsunlar beklemeye razıyım az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Bsecill Ynmb ayy çok güzel 3. Çocuk Rabbim banada nasip eder inşallah, amiiin inşallah sağlıkla kolayca alırız yavrularımızı kucağımıza
Bsr37 Bebegimm_20 benim son adet tarihim 21 Nisan hep 2 3 hafta önde gidiyordu Perşembe günü de nasipse sezaryen olacağım ☺️☺️
Zzynpp Son adet tarihim 23 Nisa’n hep böyle gitti haftası ile aynı ama şuan 38+0 kontrolüm vardı USG de 37+4 neden böyle oldu bilgisi olan var mi acaba normalde 38+4 de sezaryan olabilir doğdunda o haftaya göre değil de USG göre mi oluyor kafam karıştı