ShrBkr 21 Nisan son adet tarihim 26 Ocak tahmini doğum gözüküyor, 35+5 im şuanda , 34+3 iken 2500 kg olmuştu birdaha kontrolüm 2 ocakta
Bebegimm_20 ShrBkr anladım canım benimde 26 nisan adet tarihim. Ultrasonda hep haftası daha küçük cıkıyordu son zamanlarda haftasını yakalamaya basladı suanda 35+1 gözüküyor.
ShrBkr Bebegimm_20 benimde hep 1 hafta 10 gün önden gidiyordu şimdi biraz yakalamaya başladı 1-2 gün önden gözüküyor, bakalım ne zaman gelicekler, bide ters bizim ki dönmedi daha
Nur_arkn Bebegimm_20 son adet tarihim 26 nisan bugün kontrolüm vardı 35+0 haftamla uyumluyum 2445 kilo dedi gayet iyi durumda dedi 😌
BaLVeAnnesi Benim son adet tarihim 12 nisandı ilk doktor kontrolünde doktor geç döllenme olmuş dedi ve tekrar düzenledi 25 nisan diceksin artık dedi ve hep 25 nisana göre uyulumlu çıkıyor gerçekten de ultrasonlar da
mucizeask Kivancburak ilk 1 hafta ileri dedi. Sonra tam uyumlu dedi. En son yine bir hafta ileri dedi🤷🏽♀️
mucizeask Kivancburak evet ya acaba son adet tarihi 26 nisan olanlar diye post açıp doğumları mı takip etsek🧚♀️🤩😃 ben ocağın 10 undan sonra her an olablir diye düşünüyrm. Çevremde çok var 38. Haftada doğuran🐣
Kivancburak mucizeask bende öyle düşünüyorum ama 40 hafta 10 gün de doğsa işime gelir yeter ki erken gelmesin
SalihaHakanetin Bebegimm_20 benim 19 nisan 1 hafta önde gidiyor başından beri suan 36+0 yız uygulamaya göre
Suhedaa Bebegimm_20 bana 1 hafta önde soyluyodu ama tamda onun soyledigi gun dogdu 😂😂 bebegin gelisimine gore soyluyolar
Suhedaa mucizeask valla benimki oyle dogdu doktora gore 40 bana gore 38 bucuk 39 du ama masallah 52 cm boy 3940 gram dogdu gelisimide tamdi yani