Guguk Alimsme 6 buçuk kilo ve sağlıklı doğan büyüyen biriysen ben ilk kez duydum, ki çok mümkün ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 4 kilo ve üzeri iri kilolu bebek olarak geçiyo ve bir sürü risk ekleniyor, neden istediğini de anlamadım o yüzden
Deletedmom2 Alimsme benim oğlum 35 haftada doğdu erken olmasına rağmen 3100 gr doğdu ve şuan 3 aylık 7500 kg 6 ay ile uyumlu gidiyor paşam❤️ hamileliğim boyunca her sabah 2 yumurta ve tahin pekmez yedim hiç ama hiç aksatmadım, doğumdan sonrada aynı süreç devam etti sütede faydalı oluyor oğlumun kilosunu buna bağlıyorum ben ama genetik etkenlerde önlemli tabi
ozgens Deletedmom2 benim de bebeğimi erken alıcaklar sağlık sebeplerinden. 3 kg doğsa yeter diyorum. Diğer öğünleriniz nasıldı acaba? Şuna haftasıyla tam uyumlu ama ben biraz önden gitsin istiyorum en geç 37 de alınacak bebek
Alimsme Lindam Yok canım şeker falan ben 6 demiyorum 4 _ 5 kilo doğsa iyi olur diyorum ben kendim 6 kilo doğmuşum
Lindam Alimsme ekstra bişey yapmasan bile 3.5 kilo doğuyorlar ( erken Doğum olmadığı sürece ) genlerde varsa zaten 4’ü buluyorlar. Bi arkadaşım ikidir 4.5 kiloya yakın Bebek doğuruyor çünkü ailece iriler.
Elif_sahra60 Alimsme süt peynir muz ceviz bunlar bebeğe kilo aldırıyor ama birazda bence kişiden kişiye degişiyor çok kasma canım 2500 gr geçince korkma.
Eylemmmmm Alimsme Süt, ceviz, muz, yumurta bunları her gün yemeye çalış alır canım ben yiyiyorum kilomuz önde gidiyo şuan 😇 dahasını istersen yoğurt, ayran, peynir, et, tavuk, balık, pekmez, yeşil mercimek, ıspanak meyve ve sebzeler aklıma gelen bunlar 😊
Civcivim21 Alimsme kaç kiloyla hamile kaldin suan kac haftalik ve kac kilosun boyun kaç merak ettim doğrusu 🤔
BeyzanurSemih54 Alimsme muz bal süt blendırdan geçir ve sabah akşam tüket. Muz acayip kilo aldırıyor.
tgbasltan Alimsme canım kilolu olunca bebek sağlıklı oluyor diye bısey yok :) bide onu cıkarması var :)
Pcoslubiranne Alimsme ne yaparsaniz yapin genetik bu kilo isi.Bizden zayif cikmiyor mesela.annem 4 kilo ustu dogurmus ablamla beni kardesim de 5.5 kilo dogmus vakumla ikisi de ölümden dönmüs ama cikamamis vakumla cekmisler.Ablam 4.200 dogum yapti 38. Haftada ben de oglumu 37.haftada 4 kilo dogurdum doktor 40i bulsaydi 6 kilo dogardi demisti hatta.ama illa ki kilo alsin diyorsan.Kaşar muz ceviz süt tuketmelisin bol bol.