Alimsme Merhaba arkadaşlar ben şuan 10 + 4 günlük hamileyim bebeğimin kilolu ve sağlıklı doğmasını istiyorum 😂 acaba ne yemeliyim 9 ay boyunca bebeğim kilolu olsun diye ben kendim 6 buçuk kilo doğmuşum 👋🙏😂
Lindam Alimsme 6 kiloyu doğurabilecek misin? Biz şuan 3.400’ gramız ondan bile korkuyorum. Bir hafta var Doğuma. Bu arada ailede şeker hastası var mı? Anne baba hala vs
Vnsgb AyselAlper bu gözler neler gördü neler birisi annem beni 7 buçuk kilo doğurmuş hemde normal diyordu 🤣
AATozarr Alimsme Kaşar peyniri muz yumurta da ekle ama sen yinede fazla kaçırma kuzum bırak normal kilolu doğsun çocuk yaw😂
AATozarr Alimsme Takıntı haline getirme öyle bebeğin kilosunu sağlıklı doğsun da tek nasıl olsa kilo alacak 😉
Tgb2310 Bebek kilolu doğunca da kimse ona yeni doğmuş deniyor ve beklenti farklı oluyor sonra anne bu duruma üzülüyor. Ve bebekliğinde kilolu olanların büyğdğklerinde kalp rahatsızlıkları daha fazla old üzerine yazı okumuştum.🤷yinede senn bileceğin bişi ama nefes alışları bile farklı oluyo kilolu bebekle normal bebeğin.
Alimsme Lindam Yok canım şeker falan ben 6 demiyorum 4 _ 5 kilo doğsa iyi olur diyorum ben kendim 6 kilo doğmuşum
pyymamm Alimsme 3. Aydan sonra bebek senden beslenmeye baslar su an yediklerin kilo olarak sende kalıcaktır. Doktorum öyle demişti. Sen kendine alma kilo bebeğe yarıcak seyleri arastırıp yiyebilirsin ayrıca fazla kilo hem sana bebeğede iyi değil . Olması gereken kiloda olsun sağlıklı olsun yeter . Kefir peynir muz süt kuruyemiş yeşillikler yemen bebeğe kilo aldıran sağlıklı seyler
2cocukluhayatadogru Her gün 10 yumurta, 1 litre süt, 1 kg yoğurt, 1 kase pekmez, 1 kg muz ve yarım kg kaşar yersen bebek 10 kg doğuyormuş canım, bi dene bakalım Dünya rekoru neden sende olmasın 🤪🤪😅
Busrababacan61 Süt ayran yoğurt çok tüketirsen kilolu olur ve sağlığıda iyi olur ama aşırıda tüketme. Görümcem sigara içiyordu doktoru ayranı önerdi ciğerini temizler hemde bebeğe yararlı diye günde 1 litreye yakın ayran içiyordu ve midesi çok yanıyordu diye 2-3 bardakta süt içiyordu 5 kilonun üzerinde doğdu bebeği 😂 tek sıkıntı normal doğum yapamazsın bebek aşırı kilolu olursa
Seda_123 Alimsme Şu an ne yesen bebeğe gitmiyor zaten ilk 3 ay senin kanından besleniyor 3 aydan sonra senin yediklerinden beslenmeye başlıyor süt yoğurt ceviz muz tahin pekmez ye kilo alır ama bebekten bebeğe fark var her şeyi yersin ama kilolu olmaz değişir bu yani
Zehramomm Alimsme bende aksine kilolu istemiyorum kilo sağlık demek değil canım kilolu olunca 3 aylık bebek gibi duruyor minnak ve sağlıklı olsun isterim 🥰