Faffabay Anlamıda çok güzelmiş👍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canım 🙏
Doğuma 10 gün kaldı🤯isim yok🙈🤷🏻♀️
Doğum normalmi sezeryanmı belli değil henüz, ama dr Ocağın 3 ne kadar kendi gelmez ise doğurturum ben seni dedi. Çok korkuyorum ya😩
- Doğum olacak Allahın izni ile. İlki 17 yaşında normal doğurmuştum, ikincisi 16 aylık normal doğurdum onuda🙏 Ama bunda çok tırsıyorum 😩😫😖😣🥺 sezeryanın sonrasını için çok korkuttular 🤷🏻♀️
gamzemelisabasak 26 haftalığım kızım olacak Allah nasip ederse Betül ya da duru düşünüyorum
lolbebek Duru ilk sırada benim için 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏
gamzemelisabasak Leyla ❣️ Kızımızın adı olacak inşallah :)
gamzemelisabasak biz Melin’e karar verdik ama ikinci bir kızım olursa Vera yada Nira isterim mutlaka 💕
gamzemelisabasak Nisan ,eylül Esen,Buse, Ezgi, Bizimkide kız biz bunlar arasından düşünüyoruz :)
gamzemelisabasak benim kızım da doğduktan sonra adı kondu annem koyacaktı aradık bir saat sonra arayın beni dedi😂 bekledik aradık Şilan olsun dedi annem Şilan Ezmira koyduk bizde
Şilan kürtçe kuşburnu çiçeği demek annem kuşburnu gibi uzun ömürlü berekletli olsun dedi
Ezmira da yine kürtçe ben sana ölürüm demek ibranice de sonsuz güzelliği olan demek bence ikiside çok güzel kesinlikle öneririm😘❣️
gamzemelisabasak
amiin hepimize inşallah 🙏🏻
gamzemelisabasak
Sagol ablasi ama dogdu benim kizim 7 aylik oldu bile 🙈🥰 darisi sizlere insAllah🤲🏻🌸
gamzemelisabasak Buğlem _ Gökçe _Beliz
gamzemelisabasak resmen ayniyiz 😂😂benim buyuk kizimin adida melisa ikinciyi hir turlu koyamiyoruz anlamadim yahuu
gamzemelisabasak nehir, ırmak, nil gibi doğadan isimler kulağa yumuşak geliyor. Öykü ismi de güzel sanki :)
gamzemelisabasak benim ilk oglum sezeryan oldu benide cok korkutmuslardi ama alakasi yok bizim millet cok sever abartmayi hicde oyle abarti bisey yok korkmayin bence
Kızımın adı sude olacak 🐰
Papatyakalplikadin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏
Gulmartin hepside harika ve değişik gerçekten 👍❣️
Birminikprenss Vayy çok güzeller gerçekten 🤔❣️
gamzemelisabasak teşekkür ederiz😊