gamzemelisabasak benimde 10 günüm.kaldi peygamber efendimizin annesini ismini koymayı düşünüyoruz AMİNE
Doğuma 10 gün kaldı🤯isim yok🙈🤷🏻♀️
NERDOGDU Masalı bende çok seviyorum 😌
suhedaborekci Hmm yade çok güzel anlamı ne ?
tatlicianne çok teşekkür ederim ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Rozerin63 🙏 Allah bağışlasın inşallah sağlıkla gelsin , ismiyle büyüsün 🙏 çok güzel isim
Nuraan_k vayy yanyana harika yakışmış isimler 🙏 sağlıkla kucakla inşallahh 🙏
gamzemelisabasak Hatırda, zihinde kalan. Hatıra demek🥰
Sibel1991 Simay çok kibar ve asil bir isim 👍teşekkür ederim
gamzemelisabasak âmin cümlemizin InşALLAH ❤😍
gamzemelisabasak
kızım olacak nasipse Mihra koyacağız adını iyilik sever,hoşgörülü demek 🤍
GulsunA Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canım 🙏😌
Menekse63 Teşekkür canım değerlendireceğim👍
Faffabay Anlamıda çok güzelmiş👍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canım 🙏
Doğum normalmi sezeryanmı belli değil henüz, ama dr Ocağın 3 ne kadar kendi gelmez ise doğurturum ben seni dedi. Çok korkuyorum ya😩
- Doğum olacak Allahın izni ile. İlki 17 yaşında normal doğurmuştum, ikincisi 16 aylık normal doğurdum onuda🙏 Ama bunda çok tırsıyorum 😩😫😖😣🥺 sezeryanın sonrasını için çok korkuttular 🤷🏻♀️
gamzemelisabasak 26 haftalığım kızım olacak Allah nasip ederse Betül ya da duru düşünüyorum
lolbebek Duru ilk sırada benim için 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏
gamzemelisabasak Leyla ❣️ Kızımızın adı olacak inşallah :)
gamzemelisabasak biz Melin’e karar verdik ama ikinci bir kızım olursa Vera yada Nira isterim mutlaka 💕
gamzemelisabasak Nisan ,eylül Esen,Buse, Ezgi, Bizimkide kız biz bunlar arasından düşünüyoruz :)