Saraalp SnmTt sağlık ocağına gidip birkaç gün orda vurdurup görseniz keşke, emin olun göbek daha kolay, kolda alan çok kısıtlı, birkaç gün koldan yaptım dahada acıyor
SnmTt Saraalp göbeğim büyük ve sert ama ordan yapamam sanırım ilk başladığımda olabilirdi göbeğim yokken ama artık zor 😐
__meczup__ SnmTt kendim koluma bir kere vurdum zor oldu eşim evdeyken o vuruyor ama bazen morardigi için yer kalmıyor falan
Saraalp SnmTt 20. 30. Hafta arası benimde çok sertti, 30 dan sonra yumuşadı çok şükür, Allah yardımcınız olsun zor ama geçiyor bir şekilde
Yelz_91 __meczup__ özele gidiyorum ancak ilçlarımı devlette yazdryorum . Hftya rapor çıkartyım bnde çok tesekkür ederim bilgi için
__meczup__ Yelz_91 rica ederim ama doktorun verseydi bu bilgiyi bosa masraf yapmamış olurdun üzüldüm adına geçmiş olsun
Minikkim Nghnn bende 34+5deyim bana da coraspirini birak dedi AMA cocuga birsey olur diye birakamiyorum sizde birsey olmadi degil mii
Serpil_27 Yelz_91 bu iğneler ücretli mi Cnm ? Bende de kan pıhtılaşması var şimdi coraspirin kullanıyorum hamile kalınca igneye başlayacak mışım
Yelz_91 Serpil_27 evt canım yani en rapor çıkarmadım devlete yazdırıyorum bir kutuda 10 tane var 2 kutuyu 75 tl ye alıyorum 😖
Saraalp SnmTt ben de anlamadım eğer eski haftalar gibi olsa karnım devam edemezdim muhtemelen, bacak kol yapacaktım ama çok şükür gerek kalmadı, daha konforlu oldu karından yapmak, yoksa 250 iğneye dayanamazdım
SnmTt __meczup__ aynen moraran yere denk getirmemek için çok uğraşıyoruz biz de. Benim hep eşim yaptı başkasına yaptıramıyorum çok canım yanıyo eşim dışardaysa bile bekliyorum gelmesini 🤔
__meczup__ SnmTt az eşim vurdu haha gözümden yaş geldi 😁 kendim vurunca o kadar acımıyor kişiden kişiye göre değişiyor inşallah sağ salim bitsin şu dönem
MucizeBirKalp pyymamm bende düşük yaşadım ama pihtilasma sebebiyle değildi. Sanırım oyuzden uyarmadılar beni yeni gebelikte kullanman gerekiyo vs. Diye
pyymamm MucizeBirKalp bikaç kez düşükten sonra testler yapılıyo ama gerekli görmedilerse vardır sebebi . Bnm bir kimyasal bir düşük yasadım doktor ilgisz olsa yine üstübe olmayabilirdi kimyasalı saymadıkları için 2-3 düşükten sonra yapıyolar testi