__meczup__ pyymamm doğuma kadar diyorlar hep degil mi annem dua ediyor doktor bu kadar yeter igneni bırak deyiversin diye anne yüreği
cerrah61 __meczup__ hiç kalmasin bulantin inşallah ☺️ benim valla inan hiç bulantım olmadı hamileliğe dair tek belirtim akıntı, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım şu ana kadar inşallah olmaz da 🤲🏻
__meczup__ cerrah61 bundan sonrada başlamaz galiba maşallah nasiplisin bu konuda ❤️ üskufra etmek benim için ölüm kalım meselesi gibidir hic kolay yapamam gerçekten hayat kalitesi düşüyor bulantı ve kusma yaşarken
ayseogndr __meczup__ evet şimdilik göbeğimden yapıyorum karın büyüdükçe sertlesiyor biraz açıyor ama daha vuracağım sonra bacağa geçerim 🤲
__meczup__ ayseogndr karın büyüyünce daha kolay oluyor diye duymustum ama kisiden kişiye göre değişiyordur mutlaka
cerrah61 __meczup__ haklısın ya valla zor ben hamilelikte yaşamadım ama bir ara reflü dolayısıyla su içsem cikariyordum aylarca sürmüştü o yüzden anlıyorum seni Rabbim kolaylık versin inşallah ❤️
SnmTt __meczup__ ben 18. Hafta gibi başlamıştım yanlış hatırlamıyosam eşim vuruyo ama artık kollarımda yer kalmadı acıyo nedense son 2 haftadır 😐 göbekten de cesaret edemiyoruz bi sağ kol bi sol kol devam ediyoruz 6 7 hafta daha devam edicez sanırım 😌
__meczup__ SnmTt pıhtılaşma sebebiyle mi başladınız ? Göbekden vuran çok daha az acidigini bile söylüyorlar
Saraalp SnmTt sağlık ocağına gidip birkaç gün orda vurdurup görseniz keşke, emin olun göbek daha kolay, kolda alan çok kısıtlı, birkaç gün koldan yaptım dahada acıyor
MucizeBirKalp Kızlar bu iğneyi yada ilaci doktorunuz yaptigi testlerle mi verdi yoksa genelde herkes kullanmali mi? 1 düşük yaşadım insallah yeniden hamile kaldığımda kullanmali miyim ?
pyymamm MucizeBirKalp düşükler sonrası doktor genetik test yaptırın diyolar sonucuna göre kullandırıyolar coğunlukla
SnmTt __meczup__ evet pıhtılaşma çıktı kanımda. Kanamam olduğu için doktor istemişti düşük falan yaşamadım. Göbeğim artık çok sert zaten ordan çok zor olur bacak diyolar ama o da acır gibi
sdnrkya Bende gebelikten önce cikmisti kalp damar doktoru yazmıştı ama bi düşük bi kimyasal gebeligim var igne kullanmama rağmen sizde kadın doğum doktorunuz mu yazdı iğneyi kaç olacağını falan
Yelz_91 __meczup__ özele gidiyorum ancak ilçlarımı devlette yazdryorum . Hftya rapor çıkartyım bnde çok tesekkür ederim bilgi için
MucizeBirKalp pyymamm bende düşük yaşadım ama pihtilasma sebebiyle değildi. Sanırım oyuzden uyarmadılar beni yeni gebelikte kullanman gerekiyo vs. Diye