__meczup__ SnmTt az eşim vurdu haha gözümden yaş geldi 😁 kendim vurunca o kadar acımıyor kişiden kişiye göre değişiyor inşallah sağ salim bitsin şu dönem
SnmTt __meczup__ evet kimisi kendine yapınca daha rahat yapıyo. İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklermizi🙏🏽🥰
mirage_90 Szeys ben de 27haftadayım doğum hakkında doktorunuzla konustunuzmu bazıları direkt sezaryen diyomuş normal riskli olur diye
Szeys mirage_90 Yani netleştirmedik tabiki daha zamanı var diye ama çok büyük ihtimalle sezaryen olacak. Çünkü gebelik şekerim de var riske atmak istemiyo doktorum
mirage_90 __meczup__ bazen bir saat opsiyon oluyo benim de açıkcası ama bi sabah vurup bi akşam olmuyomuş eczacı dahil herkes tembihlemişti bana hatta telefona alarm kurdum saatini geçirmeyim diye
__meczup__ mirage_90 aynen benim de alarmim var bana sağlık ocaginda ki hemsire demişti tam saatinde olsun 5 10 dk oynasa bi sey olmaz ama fazla aralıklı olmasın demişti
__meczup__ Cigdemveminik geçmiş olsun canım inşallah saglikla kucagina alırsın bebeğini zor biliyorum ama değecek onu da biliyorum
Fatos38 Canim ben varim, ilk gebeligim de kizim 1500 gr dogdu, ikinci düsük oldu suanda 37 haftalik hamileyim bastan beri igne ve aspirin kullaniyorum aspirini 34. haftada biraktim ama