Sevimliars ayseakcura 22+3 bu perşembe ayrıntılı ultrason var cinsiyeti inşallah net o zaman öğreneceğiz:)
hseda Ben 21+4 üm cinsiyetimiz kız ❣️ İsim olarak Mira düşünüyoruz bakalım ❣️ En son 20 haftalık ultrasona girdim 390 gramdı bebişimiz ❣️
Feyzarana 20t6 dayız cinsiyetimiz erkek ismi kerem olacak toplamda 6 kilo aldım sezaryen olacağım için nisan sonunda alır büyük ihtimal
sahibe Anasinifci ay canm bende 24 haftaligim hic kesin bisey demiyorlar cinsiyetine en son kiz gibi demisti kiz midir acaba
Busbusvehashas 1dem 21+1 ken detaylı ultrasonda 470 gram çıkmıştı ☺️ Perşembe günü kontrolüm var o zaman güncel halini öğrenicem inşallah ☺️ Sizin ne kadarlık?
Mucizee96 Kiz annesi olanlar cnm ilk gebelik mi kaçıncı gebelik ve hareketleri nasıl cnm bnmki 23+5 çok hissetmiyorum
spiker_anne Mucizee96 benimki erkek dışardan bayağı belli hareketler yana dogru kayıyor falan dirsek cikariyor 24 haftalik ilk gebelik benimde 💙👼
spiker_anne ayseakcura 24 haftalığız oğlumuz olacak ismi Meriç 💙 hazirliklar bitti yerleştirme kaldı ben once 12 kilo verip sonra 6 kilo aldım bol hareketli çılgın bir oğlum var 👼💙
Elif1685 ayseakcura bende 25+0 8 kg aldım en son 22+3te muayene oldum bebeğim 520gram dı kız cinsiyeti ismi defne olacak 🥰🥰