ayseakcura Kaç haftalıksınız , kaç kilo aldınız, cinsiyetiniz nedir ❤️🍂 Ben 22 haftalığim , 8 kilo aldım , cinsiyetimiz kıııız 🧿🌸🌸 ismini Elif Öykü koyduk 🥰
Anasinifci ayseakcura 21+5 2 kilo aldım cinsiyet kız ayrıntılı ultrasonda pozisyonundan dolayı her organ net görünmedi on gün sonra tekrar gel dedi 😊
sahibe Anasinifci ay canm bende 24 haftaligim hic kesin bisey demiyorlar cinsiyetine en son kiz gibi demisti kiz midir acaba
SinemSayin 25+2 haftadayim, nisanin 6sı diye hesaplandı doğum tarihi inşAllah Henüz bi ismi yok, 3 kilo aldım ☺️
Pinky_ 22 haftalık hamileyim cinsiyeti kız 3kilo aldım bir türlü isimde karar kılamıyoruz bu aralar da ‘Zülal’ ismi hoşuma gidiyor sizce nasıl
Busbusvehashas Pinky_ kuzenimin ismi çok güzel bir isim ama harflerin enerjisine inanıyorsanız Z ve Ü harfleri ağır diye biliyorum. Sert bir isim aslında
Ruhsuz S-Y ben de erken haftalarda Şeker çıktı canım, diyetteyim hem de sıkı diyet o yüzden sadece bebeğim alıyor 🤗
Myasminn ayseakcura Merhaba 23+3üz cinsiyetimiz kız, 4kilo aldım. Kızımızın adı Miray olacak inşallah tahmini doğum tarihimiz 18Nisan görünüyor 🥰
Busbusvehashas ayseakcura 23+4 haftalığım sanırım 6.5 kilo aldım cinsiyetimiz erkek ismimiz Arif Aras olacak ☺️