ZehraGG Ben de 24 haftalık hamileyim, şimdiye kadar 5 kilo aldım, en son 20. haftada 400 gr ve 25 cm dedi doktorumuz 😊 perşembe günü tekrar randevu var bakalım ne kadar büyümüş oğlumuz 💙
Silem 24.haftadayım..Cinsiyetimiz erkek❤️Adımızda Kıvanç olacak💙en son 4 kilo almıştım şu an ne kadarım bilmiyorum 🤭
Mrvrlshn ayseakcura 24 haftalık olduk 7 kilo aldım şimdiye kadar 🤦🏻♀️ Yiğithan’ımı bekliyorum sabırsızlıkla sezaryen olacağım için bi aksilik olmazsa 40 haftaya kadar beklemicm
Busbusvehashas 1dem 21+1 ken detaylı ultrasonda 470 gram çıkmıştı ☺️ Perşembe günü kontrolüm var o zaman güncel halini öğrenicem inşallah ☺️ Sizin ne kadarlık?
1dem Busbusvehashas 23.haftada 654 gr dedi bana fazla geldi de hafta olarak yakın olanlara soruyorum ☺️
Busbusvehashas Pinky_ kuzenimin ismi çok güzel bir isim ama harflerin enerjisine inanıyorsanız Z ve Ü harfleri ağır diye biliyorum. Sert bir isim aslında
2020_Annecik 25+0 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bir kızım olucak 24+3 haftalıkken 700 gramdı.Bir sonraki kontrolümüz 15 gün sonra Sezeryan olacağım için muhtemelen 1 yada 2 Nisan Doğum görünüyor bir aksilik olmazsa hayırlısı 🙏🏼
SedaveSusam 1dem selam canım geçen hafta detaylı ultrason yaptırdım 22+4te bize 460 gr dedi senin bebişin maşallahı var 😬
Raziye26 ayseakcura 22 haftalığım 5 kilo aldım cinsiyetimiz erkek doğum nisan sonu Mayıs başı olarak tahmin ediliyor hayırlısı olsun inşallah :)
Cerenim Bizde 25+3 885 gram 37 cm boyu ben 10 kilo aldım hareketli bir kızım olucak yerinde zor duruyor ismini cemre koyucam allah izin verirse🙏🙏
Ddk -7den 4 kg aldım şimdilik. Bizde 22+4 üz 530 kg ve oğluşumuz olacak nasipse. İsim henüz bulamadım beğenmiyorum ya eşimde doğunca koyarız ne olacak diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Doğum tarihimiz de 23 nisan. İnsallah gününde doğar nasıl çok istiyorum ya🤲
Ruhsuz S-Y ben de erken haftalarda Şeker çıktı canım, diyetteyim hem de sıkı diyet o yüzden sadece bebeğim alıyor 🤗
Senam19 Ruhsuz merhaba canım bu şeker yükleme testini ben yaptıramadım açken gitmek gerekiyorya hastaneye ben bir türlü uyandığımda aç durmaya dayanamadığım için şeker testinede gidemedim çünkü açken çok migdem bulanıyor ve hemen birşeyler yemem gerekiyor hadi yemeden dayandım bi yaırım saat hastaneye kadar diyelim glikoz şurubu içiliyorya ben o bulantıyla onu içirsem perişan olurum 5 gün ard arda uyandım erkenden teste gideyim diye yok dayanamıyorum olmuyor. Ay çok uzattım🤭🙈 soracağım şuki şeker çıktı diyelimki bunun bebeğe zararı varmı yada ne gibi avantajları var kiloyu kontrol altına almaktan başka
Cerenim Senam19 bana doktorum yapmadı açlık tokluk kan şekerimi ölçtü eger onlar yüksek gelirse şeker yüklemesi yaparız boşu boşuna şeker yüklemeyelim sağlıklı degil dedi dün sonuçlarım iyi çıktı açlık tokluk yükleme yapmadık
Ruhsuz Senam19 merhaba canım ben daha önce 4 kez bebeğimi kaybettim o yüzden erken haftada yaptı doktorum bebeğe zararı kilolu olması yani şekerden beslenmesi Allah korusun ileri haftalarda kaybına neden oluyormuş benim gizli şeker çıktı bence ihmal etme kilo almak pankreasın çalışmasını baya yavaşlatıyormuş insülüne geciş yapılıyormuş doktorum böyle söyledi diyetisyen ile devam ediyorum şu anda ihmal etme erkenden git ben de senin gibiydim ama o gün yaptırabildim sıkıntı çıkmadı bayılma filan
Gulnuruz 24+5 günlüğüz kızımız Liya💕 8 kilo aldım🙏🏻 İki gündür hareketleri yavaşladı sanki yaşayan var mı aranızda acaba çok yorucu bir kaç günün ardından oldu bu durum ona yoruyorum😐