Mervebuglemsura BabyLover tatlı yemedim.. Görüntüsü bile midemi bulandiriyordu.. Değil gerçekte resmini görsem bile fena oluyordum tatlının.. Eksi seven biri de degildim😅ama yediğim limonlarin haddi hesabı yok😅bu arada tsk ederim 😘😅🤗
Merve_osman BabyLover ben ekşi hep severdim ama hamilelikte aşırı bir şekilde tüketmeye başladım çaya çorbaya aklınıza ne geliyorsa limon sıkıp yiyorum ekşi olsun ne oluyorsa olsun kafasindayim🤣
Aslan233667 BabyLover Başlarda acayip Bi sekilde ekşi yedim tatlıyı ağzıma sürmedim. Cinsiyeti erkek bebeğimin. Şu andada ekşi istemiyorum tatlıdan vazgeçemiyorum 🙈😀 o yuzden acayip kilo aldım. Hayırlısı bakalim 34. Haftadayım nasip olursa az kaldı
GulinMert BabyLover tatlıyı da sevmezdim ekşiyi hiç sevmezdim. Yemeğin icine ekstra limon ve nar ekşisi yalvaracak şekildeydim ilk zamanlar. Zeynep hanım yolda :)
Nilay35 BabyLover tatli yiyemiyordum baslarda o kdr eksi tukettim ki suan 33 haftaliqiz eksi tatli farketmio 🤣🤣
Nrslbkc @BabyLover o çok yanlış bir ibare canım 28+5 haftalığım cinsiyetimiz erkek ve bu zamana kadar tükettiğim limonun haddi hesabı yok tatlı hiç birşey canım çekmiyo istemiyoda sirke limon tuzlu şeyler yedim hep hala da öyle.
Feridearslantas1 BabyLover Ìlk aylarda hep eski yedim simdi 6 aylik hamileyim canm hep tatli istiyor bebegimin cinsiyeti kiz👸🧿
Hulyya BabyLover ben hamileligimi öğrendiğinden beri bol bol limon aşerdim tuzlayıp hep yedim şekeli şeylerden tiksindim resmen cinsiyetimizi öğrendik erkek😁
2202020 Merveeemmm geç gösterdi bide ne havalara girmiştim bi oğlum bi kızım olacak diye ama nasibimde iki oğlan varmış 🤷♀️☺️
Merveeemmm 2202020 aynen 17 haftalıkken gördük bizde başta limon yiyordum şu an da tatlı krizlerine giriyorum 😂😂
Pilatescadisi BabyLover gebeliğimin başından beri hiç tatlı yemedim canım çekmedi, hep ekşi portakal turşu eksi ekşi ekşi ve 18. Haftamdayım oğlum olacak 👼🏻 Yediklerinizle cinsiyetin alakası tam bir hurafe
Aslan233667 Hiram96 ahh olmaz olur muuu. Bacaklarım tosun paşa gibi oldu eşim dalga geçiyor artik 🙈😀 doktorum zaten her gittigimde laf söylüyo