TwinsmomDA BabyLover evet hemde çok severim ama hamilelikin ilk haftalarında hiç aramadım hatta midemi bulandirdi. 20. Haftadayım bazen istiyorum. Sağolasın ☺️
-fv- BabyLover deli gibi çikolata yerim tatlıcıydım her zaman ama hamilelikte ekşiye daha düşkün oldum tatlıdan tiksinmedim tabiki tatlı de yediğim çok oluyo ama kıyaslarsam ekşi baskın
Busegulce BabyLover kış günü erik arattım eşime vişne sürekli bunları istedim limon görünce dayanamadım hemen suyunu içtim prensesim olcak inşallah ☺️
Bayaz1995 BabyLover bence ilk haftalar bulantı ve kusma olduğu icim herkes ekşi istiyo önemli olan sonraki haftalar bulantı gectikten sonra🤭🤣bende ilk hafta hep ekşi yedim ama erkek bebeğim olucak inşAllah🥰🤩
mustafayasemin BabyLover ben tatlıya acayip duskunumdur hamileliğin başlarında tatlıdan tiksindim ekşi yedim 23. Haftadayım tekrar tatlıya döndüm oğlum oluyor 😄
Gozdeakan BabyLover 28+3 haftalığım ilk dört ay tatlı sürmedim ağzıma ekşi acı istiyordum.Sonuç erkek 😍
Kizkalesi BabyLover ben 9. Haftadan sonra çok fazla turşu yedim öncesinde çok bulantım vardı ne tatlı ne ekşi canım bişey çekmedi. Kızım olcak sonuç olarak 😅
2202020 BabyLover başlarda okadar ekşi yedim ki limonu ağzıma sıkıyordum resmen kız diyodu herkes oğlum olacak 31 haftadayım şimdilerdede hergün tatlı yapıp yeme derdindeyim 😅
Merveeemmm BabyLover ben günde 2 kilo limon yiyordum şu an 32 haftalığım ve oğlum olucak allahın izni ile bence alakası yok
2202020 Merveeemmm geç gösterdi bide ne havalara girmiştim bi oğlum bi kızım olacak diye ama nasibimde iki oğlan varmış 🤷♀️☺️
Esra85 BabyLover hamile kalmadan once tatliyi cok severdim. Hamile kaldim ekşi tükettim . Hala daha ilk tercihim ekşidir. Benim ki erkek 😂😂 tatli da hiç canim istemiyor çok nadir yerim