Merveeemmm 2202020 aynen 17 haftalıkken gördük bizde başta limon yiyordum şu an da tatlı krizlerine giriyorum 😂😂
Bnbalik BabyLover aşırı ekşi yedim kasa kasa erik yeni çıkmıs mandalina o kadar çok yedim ki 🥰 kızım oluyor
Merve BabyLover oyyy ben limonları tuzlayıp yerdim. Olmamış ekşi kivileri yerdim 4.5 aylık kızım var ellerinizden öper. 🤩
Damlacik88 Normalde eksi hic sevmem tatliya bayilirim. Hamile kaldigimdan beri tatlidan tiksinti geldi eksiyle ask yasiyorum. Bende kiz dusunuyordum doktor erkek gibi dedi yarn tekrar gidicez bakalim. Ama bence bu tutmuyor arkadaslar.
Mervesbaby BabyLover bu tarz şeylere pek inanmıyorum normalde ekşi hastası biriyim hamileliğimde nefret ettim yiyemedim. Tatlı sevmezdim normalde de hamileliğimde yediğim tatlıyı ömrüm boyunca yememişimdir 😂 oğlum olacak nasipse
Angelllll BabyLover canım o bence hamileliğin başlarında herkese oluyor önce ekşi sonra ilerleyen zamanlarda istek tatlıya dönüyor etrafımdaki bütün hamileler bunu yaşıyor :)
zelis63 BabyLover benmde o aralar çok çekti hatta hala ekşi yediğim kadar tatlı yemem erkek bebeğim boş teoriler bunlar canm herkeste değişik
Minikyavrum BabyLover tatlıdan soğudum ki çok severdim. Hep ekşi acı mayhoş şeyler istiyor canım nasipse oğlum olacak 😘
Zade BabyLover Hamileliğimin başında hep limon yemiştim kızım olacak kısmetse :) Ama aynı dönem hamile kalan Arkadaşım da aynı durumdaydı ve oğlu var :) Yani o bünyede ki vitamin eksikliğiyle ilgili bence cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum :)