Bahar1 Gzmbzks bakalım 2 farkli doktara gittim ikisi de kiza benzetti ikili de de kiza benziyor dendi.Bugun kontrol var 15+2 olduk bakalım inşallah değişmez😊😊😊
Gamzelibebek00 15+5 benimde ilk gebeliğim erkek olucak :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Cigdemre gzmkya5805 bende aynıyım sizinle 15+5 bugün öğreneceğim inş görürsek cinsiyetini oğlum var 4 yalında ve kız olmasını çok istiyoruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sağlıklıca inş
Mrvekaan Benim de Haziran sonu büyük ihtimal o sıcaklar da Nasıl olacak diye endişe ediyorum şimdiden 😍
azra34 Gzmbzks eğer planlı sezaryense evet 38den sonra bebeğin durumuna göre 38-39 hafta arası alıyorlar. Benim ilk ama yine de o kadar uzamaz diye tahmin ediyorum. 😅
Elifcek Bende Haziran gösteriyor doğumum ama ikiz hamileyim yani Mayısı görürsek çok şükür 🙏 14 haftalık olduk
Alpzumra Elifcek temmuz ayını gösteriyor 11 haftalığım bende ikiz hamileyim haziranda alırız dediler bi sorum olacak ikiz annesi bulmuşken kaçırmayayım nasıl geçiyor gebeliğiniz benim çok kötü bulantılar resmen kabusum oldu gittikçe kilo veriyorum
Dmlh Bu cumartesi tam 15+0 olcaz görmeyi çok istiyorum ama pek ümidim yok cinsiyet konusunda çünkü bizimki ne zaman gitsek poposu dönük duruyor 😂😂 inşallah yeni yıl sürprizi olur da gösterir sipam :)
asli_tpbg 16+6 yız biz de. Cinsiyetimiz daha belli değil ocak başına gel demişti doktorumuz onu bekliyorum. Doğum mayıs sonu haziran başı ama kısmet ☺
Baklava Bgmbyz 7 aylik olmadan cocuk ben tekrar hamile kalmişım.15-16 aylık olucak kardeşi zamaninda gelirse.bakalim.son aylar zor gecicek sanirim. Siz kac ayliksiniz