Sinem34 13+6 sağlıkla gelir inş daha once erken doğumum oldu 23+3 te bundada rahim yetmezliği var dua edin bana sevgili anneler 😘😘
Sinemustafa2008 Bizimde 20 haziran gozukuyor dogum 14+1 kızım olucak allah nasip ederse gününde gelsin inşallah bebiserimiz
Zengines Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam insallah :) 13.haftada ögrendim bi kızım olacagını. Suan 14+5iz. Rabbim sağlıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Hastane tercihlerinizi yaptınız mı? Özel hastane mi tercih ediyorsunuz?
Ozqemrt 12+6 dan merhabaa 1 temmuz görünüyor ama sezaryen olacağı için haziran ayı allahın izniyle kadın doğumcum 11 haftalık erkeğe benziyor dedi perenatolog 20.haftaya kadar söylemem dedi beklicez heycanla saglıkla gelsin hepimizin kuzuları insallah
Dilan3eymenn Baklava bende öbür hafta cuma giducem 3 ocak inş artık belli olur gösterir 😇😍bebeğime cici çeyizler hazırlancak ondan bu merakım öğreniyim artık 🤗
Baklava Bgmbyz 7 aylik olmadan cocuk ben tekrar hamile kalmişım.15-16 aylık olucak kardeşi zamaninda gelirse.bakalim.son aylar zor gecicek sanirim. Siz kac ayliksiniz
Mira1 Bizde 13+5 bakalim 2 hamileligim kizim var 7 yasinda bu kadar aradan sonra cok zor geldi hamilelik hepimiz icin hayirlisi olsun daha yolumuz cok 😇
Baklava Bgmbyz 16 haftaligiz bizde. 2.plansız oldu 😅 bana kalsa 2.yi hic dusunmuyordum.ben fabrikamiyim diyordum kesin sesinizi 😅 Gel gör ki Allah verince dahada agzini acamiyosun 😅 Yaklaşik ayni durumlardayız 😊 Doktorunuz bisey dedi mi erken dikişler icin filan.
Bgmbyz Baklava vala ben kendim çok.istedim.ilk bebeğimi doğuma iki gün varkne kalbi durdu karnımda nasip.olmadi sebebi belli değildi oyuzden daha erken istemiştim.ama doktor 1 sene bekle dedi herşey Allahtan
Baklava Bgmbyz Allah sabır versin bacım. Kusuruma bakma bilmedigim icin öyle saçma sapan konustum. Rabbim şimdiki yavrunuza sağlık sıhhat versin ins. Sağlıkla kucağınıza aldıginiz günleride görün inş. Son aylara dogru çok ayakta kalma o zaman . dikişler zorlar filan demişti bi arkadaşım.
Alpzumra Elifcek temmuz ayını gösteriyor 11 haftalığım bende ikiz hamileyim haziranda alırız dediler bi sorum olacak ikiz annesi bulmuşken kaçırmayayım nasıl geçiyor gebeliğiniz benim çok kötü bulantılar resmen kabusum oldu gittikçe kilo veriyorum
Elifcek Alpzumra benim bulantım olmadı çok şükür 🙏 sadece 8. Haftada balıktan ve etten tiksindim 😕 doktorum bunun için omega3 içeren vitamin hapı verdi. Kasık ağrım ve gaz sancım oluyor sabahları uyandığımda bunu soracam doktora siZde de oluyor mu acaba
bebecikler Alpzumra bnmde ikiz 16. haftaya girdik bulantılar devam ediyor bulantı ilacıyla yemek yiyebiliyorum
Gzmbzks Adel001 Kardeşim ve kuzenimle gittik doktora kağıda cinsiyeti yazarak verdi doktor evde hazirliklari beraber yaptık onlar balonu ve içindeki tüyü ayarlayip eve geldiler akşam akraba ve arkadaşlarla hep birlikte öğrendik 😊
Baklava Bgmbyz evde de onu yapiyim bunu yapiyim derken bilmeden ayakta kalabiliyo insan.bende evdeyim ama cok oturacak firsat bulamiyorum. Benim ilk sezeryanim cok kötü geçmisti 2.ye hamile oldugumu öğrenince ilk düşündüğüm ben bi daha nası sezeryan olucam. Valla korku var yalan diyemem😶
Minikumudum- Gzmbzks 17 haftalik hamileyim bende haziran annesiyim tahmini doğum tarihi 3 haziran ama daha cinsiyeti öğrenemedim yurt dışında olduğum için geç söylüyorlar allah kısmet ederse 7 ocakta öğrenecez
Baklava Dilan3eymenn inş gösterir 😅 artık meraktan çatlarız göstermezse 😅 Aynen insan bişeyler almak istiyor 😅 Erkek olursa bişey Almaya ihtiyacimizda yok ama yinede bileyim belki yine 1 -2bişey aliriz 😅😅😅 Bu saatten sonrada yanilma paylari filan olmaz ins 😅